Itthon is lehet a sztárokéval vetekedő esküvője!

Ki ne vágyott volna már arra, hogy a celebekéhez hasonló, rongyrázós esküvője legyen a homokos tengerparton vagy egy fényűző kastélyban? Most elárulunk egy titkot: Magyarországon is várják vadregényes borvidékek és romantikus tópartok, ahol megtarthatja álmai esküvőjét.

Borvidéken, mint Angelina Jolie és Brad Pitt

 

A már régóta közös gyerekeket nevelő Angelina Jolie és Brad Pitt a rajongók nagy örömére tavaly ősszel végre kimondta a boldogító igent, és nem is akárhol: vadregényes, provence-i birtokukon, ahol a harmincöt szobás, 17. századi házukat hatalmas szőlő veszi körül, elrejtve őket a kíváncsi tekintetek elől.

 

Álomesküvő a GERE birtokonFotó: Facebook / Crocus Gere Bor Hotel & Resort - Villány

Nem kell azonban Franciaországig utaznia, ha ön is hasonlóan rusztikus esküvőre vágyik! A Villányi borvidéken található négycsillagos Crocus Gere Bor Hotel & Resort családias, ugyanakkor elegáns hangulatot biztosít a szertartás lebonyolítására, a szálloda wellness részlege pedig a legkülönbözőbb vinoterápiás szolgáltatásokkal várja a megfáradt násznépet az átmulatott éjszaka után. A hotelhez tartozó Mandula étterem minőségi hozzávalókkal és díjnyertes borokkal igyekszik ötvözni a csúcsgasztronómiát a helyi hagyományokkal, így a helyszín jó választás lehet az esküvői fogadás lebonyolítására is.

 

Mekkora násznépet képes befogadni a helyszín?
A szálloda 60 férőhelyes, az esküvőt követő fogadásra pedig igénybe vehető az 50 férőhelyes Mandula étterem is.


Polgári és egyházi szertartás lebonyolítására is alkalmas?
A szállodában rendszerint csak polgári esküvőt tartanak.


Külső és belső helyszín közül is lehet választani?
A szálloda különterme és a kertje is alkalmas az esküvő lebonyolítására.


Itt szeretném tartani az esküvőmet, mit tegyek?
Az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni a kapcsolatot a szálloda esküvő szervezőjével:
Telefon: +36 72 492-195
E-mail: ertekesites@gere.hu

 

Kastélyban, mint Beckhamék

 

A híres focista, David Beckham és énekesnő neje, Victoria 1999-ben házasodott össze az írországi Luttrelstown birtok ódon, borostyánnal futtatott kastélyában. A menyasszony egy antik Bentley-n "hajtatott" a szertartásra, ahol már hárfaszóval várták. Királynői fogadtatás, nem igaz?

 

Kastélyhotel Sasvár ResortFotó: Facebook / Kastélyhotel Sasvár Resort

Ha ön is szeretné egy kicsit királynőnek érezni magát, irány a Mátra! Romantikus erdei környezetben várja a Kastélyhotel Sasvár Resort, ahol lehetőséget biztosítanak kültéri és beltéri esküvők lebonyolítására is. A hatalmas szálló patinás berendezésével szinte visszarepít minket a múltba, amikor még a Grassalkovichok lakták a kastélyt.

Az elegancia és a természet páratlan harmóniájára lelhetünk itt: ha le akarja nyűgözni a násznépet, itt biztosan sikerülni fog. A hotel egyébként sem kezdő a műfajban és az esküvőszervezéshez való hozzáállásuk is igen szimpatikus. Igény szerint akár a legapróbb részletekig is részt vesznek a szervezésben, de nem próbálnak semmilyen előre összeállított csomagajánlatot ránk erőltetni. A kastélyban egyébként gyakorlatilag minden rendelkezésre áll, amire egy esküvőn szükség lehet, még oltár is van és a profi sminkestől a lovashintóig bármit elintéznek nekünk.

 

Mekkora násznépet képes befogadni a helyszín?
A szálloda 110 férőhelyes.


Polgári és egyházi szertartás lebonyolítására is alkalmas?
A hotelben lehetőség van polgári és egyházi esküvő megrendezésére is. Ez utóbbi azonban csak maximum 15 fővel lehetséges, nagyobb létszám esetén a kastélyhoz közel eső parádi katolikus templomot szokták javasolni, ami akár lovashintón is megközelíthető.


Külső és belső helyszín közül is lehet választani?
A kastélyszálló parkja és akár több díszterme közül is lehet választani.


Itt szeretném tartani az esküvőmet, mit tegyek?
A szállodával az alábbi elérhetőségeken tud időpontot egyeztetni személyes látogatásra:
Telefon: +36 36/444-444 , +36 20/925-9973
E-mail: bme@khs.hu

Vízparton, mint Matt Damon és neje

 

Matt Damon nyolc éve élt már házasságban Lucianával, amikor úgy döntöttek, megújítják a fogadalmukat. A fogadalom megújítása persze jó apropó volt egy hatalmas felhajtásra is, ezért nem is adták alább a Karib-tengernél. Fehér föveny, pálmafák és lenvászon nadrágok – nem is hiányzott semmi a tökéletes esküvőhöz. Kivéve, hogy már-már természetellenesen tökéletes volt minden. Ezt a hatást elkerülendő érdemes egy fokkal realisztikusabb helyszínt választani az esküvőnkre, hogy azok az ismerősök, akik nem tudtak eljönni, az emlékbe küldött képeslap láttán nehogy azt higgyék, hogy csak odaphotoshoppoltuk magunkat egy plakát elé.

 

Tisza Balneum Hotel****Fotó: Facebook / Tisza Balneum Hotel****

Komolyra fordítva a szót, belföldön is találunk szemet gyönyörködtető vízparti helyeket, ahová odavarázsolhatjuk ugyanazt az idillt, amilyennek a Karib-tengert képzeljük. Hiszen ha jobban belegondolunk, valójában maga a víz közelsége az, ami annyira vonzóvá teszi a tengerparti esküvőket, és a Balaton hullámai vagy a Duna sodrása képes ugyanazt a romantikus hangulatot megteremteni.

A közvetlenül a Tisza-tó partján fekvő négycsillagos Tisza Balneum Thermal Hotel például tökéletes választás lehet, ha az esküvő után szeretnénk még néhány tartalmas napot eltölteni a környéken. A szálloda parkjában teniszezhetünk, horgászhatunk a stégről, de akár még ki is evezhetünk a tóra egy kis csónakban újdonsült házastársunkkal.

 

Mekkora násznépet képes befogadni a helyszín?
A szállodakomplexumot egy kétemeletes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 apartmanban tudják elszállásolni a vendégeket.


Külső és belső helyszín közül is lehet választani?
Igen, a tóparton és a szálloda konferencia termeiben is lebonyolítható az esküvő.


Itt szeretném tartani az esküvőmet, mit tegyek?
A szálloda esküvő szervezőjétől az alábbi elérhetőségeken tud személyre szabott árajánlatot kérni:
Telefon: +36 59/886-209, +36 20/921-4211
E-mail: event@balneum.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek