3 éve úton vagyunk, ha még nem tette, épp ideje beszállni!

Három éves a Travelo Magazin, ennek örömére olvasóink most wellnessz hétvégéket nyerhetnek magyarországi négycsillagos hotelekbe.

 

3 + 8szülinapos éves a 

 

2011 novemberében indult útjára majdhogynem hirtelen felindulásból a Travelo.hu, a CEMP csoport (vagy ahogy a többség ismeri Index.hu csoport) utazási magazinja. Az akkor kétfős szerkesztőség nem teljesen ismeretlen területen próbálkozott: két testvérkiadványa már nyolcadik éve, a kétezres évek eleje óta jelen volt a turisztikai piacon. Az akkor még C-travel.hu néven üzemelő utazási oldal szállás- és utazási ajánlatokat, repülőjegy-foglalást, autóbérlő- és utastbiztosítás szolgáltatásokat kínált, az Ongo.hu közösségi utazási élménymegosztó oldalként pedig a mai napig üzemel. 2012-ben a C-travel szolgáltatásai beolvadtak, a magazinnal egységesen Travelo brandnév alatt érhetők el.

 

Így nyerjen most velünk 1: kommenteljen!

 

Itt, a cikk alatt kommentben vagy a Travelo facebook oldalán írja meg, hogy mit gondol rólunk, milyen témáról olvasna szívesen vagy csak kívánjon nekünk boldog születésnapot és egy szerencsés hozzászólót egy wellnesz hétvégével jutalmazunk!

 

Így nyerjen most velünk 2: utazzon!

 

Foglaljon a szallas.travelo.hu oldalon akár wellnesz hétvégét, ugorjon ki Bécsbe az adventi vásárba vagy utazzon távolabbi tájakra december 15-ig, így szintén wellnesz hétvégét nyerhet.

 

Így nyerjen most velünk 3: iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Heti hírlevelünken a legolvasottabb cikkeink mellett megtalálja az aktuális akciós szállás- és utazási ajánlatokat, amikre érdemes lecsapnia. Ha még nem tette volna, már csak ezért is érdemes feliratkoznia rá, mert azok között a hírlevél olvasóink között, akik november 17. és december 15. között bármelyik hírlevelünket elolvassák és legalább egyszer kattintanak is valamelyik linkre, újabb wellnesz hétvégét sorsolunk!

 

Játékunk véget ért, gratulálunk nyerteseinknek!

 

  • A játékhoz tartozó cikk alatti kommentben vagy a Travelo Facebook oldalán írt poszttal a Hotel Azúr siófoki 4,5 csillagos szállodában 2 főre szóló wellness hétvégét nyert Kanizsai György játékosunk.
  • A szallas.travelo.hu oldalon 2014.december 15-ig történő foglalás elküldésével a Hotel Azúr siófoki 4,5 csillagos szállodában wellness Kis Andrea játékosunk.
  • A 2014.november 17. és december 15. közötti időszakban kiküldött bármelyik Travelo hírlevél elolvasásával, továbbá a hírlevélben szereplő valamelyik link, legalább egyszeri kattintásával a Hotel Aquarell ceglédi 4,5 csillagos szállodában 2 főre szóló wellness hétvégét nyert Sipos Ágnes Játékosunk.

Nyerteseinket megadott elérhetőségeikien értesítjük.

Részletes nyereményjáték-szabályzat itt olvasható.

 

Újabb cikkünk ebben a témában:


Megharapott minket a majom és denevérek cikáztak a fejünk fölött - 2014.11.26.
Öt megtörtént esetet gyűjtöttünk össze kollégáink utazós-állatos kalandjaiból: Thaiföldön majom harapott meg minket, Gyulán egy talált kutya gazdáját kerestük éjszakába nyúlóan, Malajziában a szobánkban harcoltunk a denevérekkel.
Kipróbáltuk: kedvenc fürdőink japán pucérságtól az arab luxusig - 2014.12.04.
Cikkünkben a legszuperebb vizes élményeinket gyűjtöttük össze, privát uszodától holt-tengeri lebegésen át a fura japán közfürdőig. Ön melyiket próbálná ki szívesen?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek