Nézzen be a balatonfenyvesi kisvasút javítóműhelyébe!

Nézzen be a balatonfenyvesi kisvasút javítóműhelyébe!

Vasútrajongók, figyelem! Szeptember 6-án, szombaton a MÁV-START Zrt. kisvasút napot tart Balatonfenyvesen. A kisvasút javítóműhelyébe is be lehet nézni reggel, az ünnepélyes megnyitó előtt, azt követően pedig Somogyszentpálra lehet ellátogatni különvonattal. Az imremajori Rendezvény- és Turisztikai központban is programokkal várják a vendégeket; a többi között vasútmodell kiállítást tekinthetnek meg, borkóstolón, hintózáson vehetnek részt, valamint emléktárgyakat, képeslapokat, könyveket vásárolhatnak.

Fotó: Siófok35 / Indafotó

 Imremajorban déltől ebéddel várják a látogatókat, amelynek hangulatához a Balatonfenyvesi Ezüstfenyő Népdalkör járul hozzá. Ebéd után a MÁV-START egy értékes, külföldre szóló menetjegyet is kisorsol a különvonatra menetjegyet váltók között, de a vasúti kvízt legjobban kitöltők is nyereménnyel térhetnek haza. A legkisebbeket gyerekműsor és interaktív játszóház várja délután.

A különvonat normál díjszabással vehető igénybe, miként a Balatonfenyves és Imremajor között közlekedő vonatok is, az árakról itt lehet tájékozódni, a részletes programot pedig itt találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek