Kiakadt a cukiságfaktor Nyíregyházán

Heti százezer forintos fizetéséért az Év Utazója, alias Juci a héten elefántokat és makikat etetett, fánkon húzatta magát és kipróbálta a terepgokartozást is.

Megszokthattuk, hogy az Év Utazója a magyarországi barangolásai során csöppet sem átlagosnak nevezhető helyeken lyukad ki, de a sorozat ötödik részében olyan programokra látogatott el, melyek nála is majdnem kiverték a biztosítékot. Szerencsére Juci egyre jobban bírja a kiképzést, és eljön még az az idő, amikor már egy programmal sem tudunk kifogni rajta.

Ezen a héten az észak-alföldi régiót látogatta meg a két kópé, ahol Vásárosnaményban kezdték a programokat egy felfújható gömbben való ugrálással. Ez nagyon jó kezdésnek bizonyult, hiszen az útjuk további részeiben laza izomzatra volt szükség. A régió egyik legnépszerűbb látványossága a Nyíregyházi Állatkert, ahol Juci még az elefántok kézből való etetését is bevállalta. A gyűrűsfarkú makik étkeztetése ezek után már nem is volt annyira félelmetes feladat.

Az egyik előző részben már lehetőség nyílt a wakeboardozás kipróbálására, az akkor szerzett tapasztalatokat Juci újra kamatoztathatta, immár a leveleki wakeboard pályán, ahol annyira profin űzte ezt a sportot, hogy még ő maga is meglepődött rajta.

A wakeboard lecsatolása után a csapat Vásárosnaményba vette az irányt, ahol megtapasztalhatták, hogy milyen egy 260 lóerős motorcsónakkal szelni a habokat és egy felfújható úszógumin (úgynevezett fánkon) repeszteni a hullámok fölött. A programok Nagykállóban folytatódtak, ahol kipróbálhatták, hogy milyen a terepgokartozás, ami Jucinak legalább annyira bejött, mint az extrém motorcsónakázás. Bár ennyi program is bőven elég már egy hétre, az Év Utazójának még belefért egy BBQ hajózás Várárosnamény mellett, egy lovaglás, éjszakai fürdőzés és kalandparkozás Nyíregyházán, sőt még annyi erő maradt a fiatalokban, hogy egy nagy bulira is beugorjanak a mezőtúri East Fest-re. A következő héten a Tisza-tavat látogatják meg, kalandjaikat ismét a Travelón olvashatják!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek