Mit csináljon a Volt után Sopronban?

3 tipp az Év Utazójától arról, hogy mit érdemes kipróbálni Sopronban a Volt után, alatt vagy bármikor, amikor Sopronban járunk.

Az Év Utazója csütörtök este életében először járt a Volton, és most ismerte meg Sopront is. Őt kértük, hogy mondjon pár tippet a Voltra látogatóknak, hogy mit érdemes a fesztivál utolsó napjaiban, és a Volt után Sopronban megnézni, kipróbálni.

Harrer csokoládéműhely és cukrászda

Az Ausztriában jól ismert cukrászdinasztia Magyarországon is közel 20 éve van jelen, mi pedig a 2009-ben megnyitott édességeket, kávé- és teakülönlegességeket kínáló csokoládéműhelyét látogattuk meg Sopronban. Ide elugorhatunk csak egy süteményre is, de ha valami újat akarunk tanulni, érdemes jelentkezni egy csokoládékóstolóra, ahol a kézzel készült csokoládékról minden alapinformációt megtudunk, és persze végig kóstolhatunk is! A csokoládéműhely kóstolóira előre be kell jelentkezni, felnőtteknek 2.500 Forint, 4-15 éves gyerekeknek 2.000 forint a részvétel. 18 év alatt természetesen az első lépés, a trüffelkóstolás pezsgő nélkül kérhető csak, de szerencsére a csokoládé korhatártól függetlenül szabadítja fel az endorfinokat!

Nem csak szép, de finom is! Galéria: Látogasson Sopronba!Szotske / Indafotó

 Lővér Kalandpark

A Volt nagyszínpad utáni, hátsó részében, a felfújható szivárványos kapun is túl egy egész kis vidámpark várja a fesztiválozókat, de ha már mindent kipróbált, és a nagyszínpad mellett a kötélpályán is lecsúszott, akkor menjen ki nap közben a Lővér Kalandparkba!

Itt három különböző nehézségű pálya, egy csúszópálya, és egy kötélpálya várja a látogatókat. Egy nap kellemesen eltölthető itt is. Nyitvatartás reggel 10-től este 7-ig, így az esti programokra még simán vissza lehet érni a fesztiválra. A felnőtt belépő ára 2400 Forint.

Ha VOLT-on nem ugrálta ki magát, itt megteheti Galéria: Látogasson Sopronba!Lővér kalandpark

 Nyári Bobpálya a Bécsi dombon

Aki sok átbulizott éjszaka után is még több aktív programra vágyik, a Bécsi dombnál, a 750 méter hosszú nyári bobpályára is látogasson ki! Egy csúszás 450 forint, de hat jegytől kedvezményes áron bobozhatunk, ha pedig összeszedjük barátaink és a szomszéd sátrak lakóit, 15 fő feletti csoporttal érkezve már 320 forintért is vehetünk jegyeket!

A bobozás nyáron is nagy élmény Galéria: Látogasson Sopronba!Nyári bobpálya Sopron

 A Volt történetében először még vasárnap is tart a fesztivál, úgyhogy még nem késő elindulni! Az utolsó este sztárja vitathatatlanul az Arctic Monkeys. Este 9-kor lépnek fel a Telekom Nagyszínpadon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek