Egymilliós fizetés vár az álomvakáció mellett

Kevesebb mint egy hét maradt arra, hogy elkészítsd videós pályázatodat az Év utazója állására, melynek nyertesére egymillió forintos fizetés és tíz héten át tartó kalandtúra vár.

Mint már írtuk, videobloggert keres a Travelo és a Magyar Turizmus Zrt: a sikeres jelölt amellett, hogy ingyen beutazhatja az országot, egymillió forintos fizetést is kap. Élményeiről videókat kell posztolnia és blogbejegyzéseket is ír majd, mindezt tíz héten át, heti százezer forintért.

 A szerencsés nyertes minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat majd el, tízhetes utazása során háromfős profi stáb kíséri. Az általuk összeállított 8-10 perces anyagok hetente jelennek majd meg, de az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit.

A sportos, tettre kész videobloggernek olyan projektekkel kell majd megbirkóznia, mint a videózás a föld felett, a kalandpark-teszt, a wakeboardozás, a tandemugrás, a tihanyi tekerés, a Balaton Sound, a kétéltű kalandtúra, a barlangban kúszás, a bormustra avagy a kenuzás. Fontos, hogy csak felnőttek, vagyis 18 évesnél idősebb bloggerek jelentkezhetnek a kalandra.

Pályázni egy legalább 60 másodperces filmmel lehet, melyben egy turisztikai látványosságot kell bemutatni. Egy pályázó több filmet is feltölthet az oldalra. A nyertest a legnépszerűbb videók közül a Travelo és az Index szakmai zsürije választja ki. A pályázatra június 17-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetés 23-án lesz, a kalandos utazás pedig június 30-án indul.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek