Karácsonyi vacsoravonatot indít a MÁV

A MÁV Nosztalgia Kft. vacsoravonata idén karácsony előtt is várja a romantikát kedvelő utasokat. A Zene Expressz 2013. december 20-án Gödöllőre repíti utasait, ahol a Királyi Váró termében Horváth Charlie szórakoztatja a vonat közönségét.

Az Ünnepi Zene Expressz az időutazás, a minőségi gasztronómia, valamint az igényes zenei élmények iránt érdeklődők számára kínál egy karácsony előtti romantikus programot. A patinás étkezőkocsikból álló nosztalgia szerelvény 2013. december 20-án, este 19 órakor gördül ki a Budapest-Nyugati pályaudvarról. A Zene Expressz utasai részesei lehetnek egy különleges gasztronómiai ízutazásnak, melyre a három menü gazdag választéka a garancia. A vacsoravonat vendégei a kitűnő ételek mellé prémiumkategóriás pezsgőket és borokat kóstolhatnak.

MÁV Nosztalgia Kft.

 A vacsoravonat vendégeit üdvözlőitallal várják a felújított gödöllői Királyi Váróban, ahol Horváth Charlie szórakoztatja a gyertyafényes vonat közönségét. Az Ünnepi Zene Expresszre részvételi jegyek kizárólag elővételben válthatók. A program ára tartalmazza a menettérti nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt és a hozzá tartozó italokat, valamint a zenei programot.

Jegyelővétel a MÁV Nosztalgia jegyirodájában a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. További információk találhatók a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek