Holnap egész Budapest együtt kávézhat

A kávét az étterem állja, a vendégeknek csak a kedvenc bögréiket kell magukkal vinniük. A kampány célja a kávézás népszerűsítése és egy rekord felállítása: legtöbben kávézzanak együtt egy időben Budapesten.

Fotó: Varsányi Krisztina / CME Hungary Zrt.

Különleges kávézásra invitál október 17-én délután 5 órára az 57 Restaurant. Minden budapestit várnak egy csésze forró kávéra csütörtökön délután. A fekete élénkítőt az étterem adja, a résztvevőknek csak saját, kedvenc bögréjüket kell magukkal vinniük, amelybe amerikai kávét töltenek. Kevesen tudják, de az amerikai kávé tartalmazza a legtöbb koffeint, a legkevesebb pedig a mostanság népszerűnek számító ristrettóban van. Az eseménnyel a kávézást szeretnék népszerűsíteni.

„Egy hatalmas együttkávézással szeretnénk magát a kávéfogyasztást népszerűsíteni. Ez az esemény is része a Be positive – Légy pozitív kampányunknak. Mi mindig pozitívan gondolkodunk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kizökkentsük vendégeinket a mindennapi mókuskerékből, kiszínezzük a hétköznapokat. Ezért is rendezünk ilyen rendhagyó, izgalmas közösségi eseményeket és ezért írtunk ki egy extravagáns pályázatot is, ahova kávéból készült alkotásokat várunk" – emelte ki Szabó Zoltán, az étterem vezetője.

A művészeti pályázat beadási határideje október 31-én jár le. Aki nem csak az illatát és az ízét élvezi a fekete élénkítőnek, annak még nyitott a lehetőség: főzött kávéból vagy kávébabból képet, szobrot vagy egyéb művészeti alkotásokat is várnak a kiírók. Az 57 Restaurant nemcsak művészek, hanem amatőr műkedvelők és vendégek pályamunkáit is várja. Alkotásaikat többek között a Réz András és Nánási Pál alkotta zsűri bírálja majd el, novemberben pedig kiállítást szerveznek a pályaművekből az étteremben. A pályázattal a hétfő reggeli kávézást szeretnék népszerűsíteni, és felhívni a figyelmet a kávézás jótékony hatásaira akár művészi eszközökkel is.

A budapesti együttkávézásra már több mint 500-an csatlakoztak az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek