» Közel

Féláron vonatozhatunk a Nemzeti Vágtára

| | Nem érkezett még hozzászólás
Országkonyhával, több tonna homokkal és gazdag programkavalkáddal várja a hétvégi Nemzeti Vágta a látogatóit. A MÁV-START Zrt. is készül, a programra igyekvő utasai most féláron vonatozhatnak.

Szeptember 20-22. között a Hősök Terén és környékén, látványos programsorozat várja a látogatókat. A települések lovas versenye, bemutatók, idén először nemzetközi futam, és sztárok is nyeregbe szállnak, hogy szórakoztassák a közönséget. Péntektől az 56-osok terén az Országkonyha bőséges kínálata várja a gasztronómia szerelmeseit, szombaton pedig megnyitja kapuját a vásári forgatag is az Andrássy úton kialakított Vágta Korzón, ahol az induló települések és kézművesek mutatkoznak be. A ma délután kezdődő programkavalkádról bővebb információt ezen az oldalon találnak.

A rendezvény ideje alatt útlezárásokra kell számítani. Megállási tilalom lép életbe szeptember 20. (péntek) 18 órától a Bajza utca - Hősök tere - Andrássy út, Olof Palme sétány, Kós Károly sétány, Dózsa György út, 56-osok terén. A megállási tilalmat szeptember 23. (hétfő) hajnali 04 órakor oldják fel.

Még a hét elején írtunk arról, hogy vasárnap tartják az Európai Autómentes Napot, ezért mi a szervezőkhöz hasonlóan azt javasoljuk, ha tehetik, tömegközlekedéssel, gyalog vagy kerékpárral érkezzenek a helyszínre.

Vonattal féláron a vágtára

A rendezvényre készülődő belföldi utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában (menetjegyirodákban, vasútállomásokon) megválthatják a kedvezményes, ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti jegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a helyszínen le kell bélyegeztetni a menetjegyeket, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére meg kell mutatni.

A bélyegzés a rendezvény helyszínén, a Szépművészeti Múzeum előtt felállított információs sátorban szeptember 21-én 12:00 óra és 19:00 óra között és szeptember 22-én 9 óra 30 perc és 18 óra 30 között kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás a rendezvény első napján, szeptember 20-án kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, szeptember 23-án kell befejezni. Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Mikeve új galériát hozott létre
Mátrai kalandozások - 1 nap
14 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
14 napja
dorav új galériát hozott létre
Őrség 2015
18 napja
dorav élménybeszámolót írt
Őrség 2015
18 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.