Rövidítse le a Balatoni bringautat hajóval!

Szeptember 9-én indulnak a kerékpárszállító hajók a Balatonon. Pattanjon bringára Balatongyörökön, tekerjen át Máriafürdőre és ringatózzon a habokon kerékpárjával együtt vissza a kiindulási pontba!

Ősszel a Balatonban fürödni már nem lesz olyan nagy élmény, kipróbálni a tó körüli bringautat már annál inkább. Persze nem mindenki tudja vagy akarja körbetekerni az egész Balatont – nekik nyújt hangulatos menekülési útvonalat a hétvégenként közlekedő kerékpárszállító hajójárat.

Galéria: Kerékpáros hajók a BalatonnálFotó: mimi / Travelo

A Balatoni Hajózási Zrt. szeptember 9-től indítja el kerékpárszállító hajójáratát szombatonként Balatongyörök-Balatonmáriafürdő-Szigliget útvonalakon, és vasárnaponként Balatonmáriafürdő-Balatongyörök útvonalon. A hajónak köszönhetően sokkal könnyebb dolga van annak, aki a Keszthelyi medence körbetekerésére vállalkozna, vagy a szigligeti várat szeretné meglátogatni.

"Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy évről évre növekszik nemcsak a kompon, de a személyhajókon szállított kerékpárok száma is. Ezt figyelembe véve cégünk az idei évben az Akali vízibusz hajót átalakítás után alkalmassá tette kerékpárok szállítására. A hajón 30 kerékpár helyezhető el kerékpártárolókban. A felnőtt kerékpárjegy árát nem emeltük az elmúlt évhez képest, illetve bevezettük a kerékpárjegyet gyermekek részére is. Emellett járatainkon akciós áron, 500 forintért szállítjuk egységesen a kerékpárok darabját. Társaságunk elfogadja a Szép-kártyát és az Erzsébet-utalványt is" – áll a Balatoni Hajózási Zrt. közleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek