» Közel

Gyerekektől kér tanácsot a polgármester

| | Nem érkezett még hozzászólás
Gyenesdiás polgármestere május első hetén kerékpáros településbejárásra indult a település gyermekképviselő-testületének tagjaival.

Gál Lajos gyenesdiási polgármester hozzájárulásával és támogatásával április elején jött létre a helyi gyermekképviselő-testület, amely a nyugat-balatoni üdülőfalu gyerekbarát fejlesztéseinek megvalósítását szolgálja. A gyermekképviselők és a polgármester a szükséges fejlesztések megvitatása érdekében az aktuális képviselőtestületi ülésüket egy biciklis településbejárással indították.

Az út során végigmentek a gyerekek leggyakrabban használt kerékpáros útvonalain. A gyerekek részéről számos új ötlet felmerült például a strandok, illetve a biztonságosabb útviszonyok kialakítása kapcsán, amelyeket a bejárást követően a képviselőtestületi teremben vitattak meg a polgármesterrel. A testületi ülésen több javaslatot is megszavaztak, melyeket a fejlesztések során figyelembe fognak venni. Ezek nem csak a helyi gyerekek, hanem az ideérkező családok kényelmét is szolgálni fogják.

Gyenesdiás település vezetése és Gál Lajos hisz abban, hogy a helyi gyerekek elképzelései hasznosak az üdülőfalu számára. A település önkormányzata rendszeres gyerekképviselő testületi ülésekkel, folyamatos közös ötletelésekkel, és ennek eredményeként gyermekbarát programokkal készül az idei turisztikai szezonra a helyi gyermekek bevonásával – áll a városvezetés sajtóközleményében.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Landhotel Post - Ausztria
 
A szálloda Heiligenblutban (Karntiában) 1300 m tengerszint feletti magasságon a Hohe Tauern Nemzeti Park egyik legszebb részén található, közvetlen a sífelvonóval szemben.

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.