Pünkösdi királyság és lézerharc

Top5 csomagajánlat a pünkösdi hétvégére. Siófokon gyerekprogramokkal, Döbröntén pünkösdi királyválasztással, Galyatetőn lézeres lövészettel, Siklóson zenés esti programokkal, Balatonszárszón nyári hangulattal készülnek a pünkösdi hosszú hétvégére.

Újabb hosszú hétvége közeleg – ezúttal a pünkösdnek köszönhetjük a csonka munkahetet. Jó szokásunkhoz híven most is körülnéztünk a hazai szállodák csomagajánlatai között, hol és mennyiért hozhatunk össze egy pihentető üdülést május 17-20. között.

Vigyük magunkkal a gyerekeket is
Galéria: Pünkösdi királyság és lézerharc
Fotó: Hotel Castello

A lakosság nagy részéhez hasonlóan valószínűleg a szállodák programjainak összeállítói is zavarban vannak a pünkösddel kapcsolatban – mit is kéne ünnepelni ilyenkor, és hogyan? Így aztán a legtöbb helyen átlagos kényeztető hétvégével készülnek, igaz van, ahol legalább pünkösdi királyt választanak. Nekünk az alábbiak a kedvenceink, de ha valami másra vágyik ide kattintva további ajánlatokat talál.

Pünkösdi királyság meglepetésekkel - Hasik Hotel, Döbrönte

A családias, állatokat is örömmel látó Hasik Hotel Döbröntén gazdag programválasztékkal készül, családi- és gyerekfoglalkozásokkal, látványos lovasíjász-bemutatóval és sok meglepetéssel. A Bakony nyugati lankáin megbúvó barátságos kis faluban található szálloda standard szobáiban 49 500 forintba kerül fejenként három éjszaka, ebben svédasztalos, félpanziós ellátás, a programokon való részvétel, a fedett uszoda és a pezsgőfürdő korlátlan használata, ingyenes wifi és parkolás is benne van.

Romantika Döbröntén
Galéria: Pünkösdi királyság és lézerharc
Fotó: Hotel Hasik

Gulyáságyú és lézerlövészet - Hunguest Grandhotel Galya, Galyatető

A Galyatetőn található szállodában a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt igyekeztek szórakozató programokat kitalálni. Gyerekeknek kézművesház, vetélkedő, kirándulások és bűvészbemutató lesz. Felnőtteknek esti élőzene, gulyáságyú, lézeres lövészet, fáklyás séta és póker a program.

„A főprogramok mellett folyamatosan aktív sport-szabadidős foglalkozásokkal kedveskedünk vendégeinknek! Lesz szervezett kirándulás, a Bambi Kuckóban a kisebbek mese mellett pihenhetik ki a Kalandpark okozta fáradságot. A gyermekfoglalkozások keretében megtanulhatják a színes ceruzák varázslatát, és ha tündérré vagy pókemberré szeretnének válni... Mi ebben is segítünk!" – írja a szálloda, ahol félpanziós ellátással és szobánként egy 5000 forint értékű terepsegway vagy elektromos hegyikerékpár-túrára szóló ajándékutalvánnyal 46 800 forintért tölthetünk el három éjszakát fejenként.

Családi programok minden mennyiségben - Hotel Azúr, Siófok

A meghitt, nyugodt hangulatot ígérő siófoki Hotel Azúr a gyerekes családok nagy kedvence lesz idén pünkösdkor. Egyrészt a hatalmas programkínálat miatt – lesz itt minden arcfestéstől miniolimpián és bábelőadáson át, a hétpróbás ördögfiókák elnevezésű vetélkedőig.

Indul a szezon a Balatonon
Galéria: Pünkösdi királyság és lézerharc
Fotó: Sisy / Indafotó

Másrészt, mivel május vége a magyar tengernél hagyományosan az idegenforgalmi szezonkezdetet jelenti, Siófokon, a Balaton fővárosában, nagyszabású művészeti fesztivállal, sok-sok szórakoztató programmal, vásári forgataggal várják a családokat. A rendezvény ideje alatt a kikötőből sétahajók is indulnak. Az Azúrban kétágyas szobát félpanziós ellátással három éjszakára 47 877 forintért kaphatunk fejenként.

Pünkösd a vár tövében - Hotel Castello, Siklós

A siklósi vár tövében épült Hotel Castello korlátlan fürdőbelépővel, gyermekprogramokkal, várbelépővel és zenés esti programmal készül pünkösd alkalmából. Standard kétágyas szobában 49 899 forintba kerül fejenként három éj, ebben a félpanziós ellátás, a programokon való részvétel, az internethasználat és a parkolás is benne van. Modern szobákkal, stílusos eleganciával, finom falatokkal, és a Villány-Siklósi borvidék különleges boraival várják a vendégeket.

Bőséges büféreggeli
Galéria: Pünkösdi királyság és lézerharc
Fotó: Hotel Castello

Balatoni nyár - Két Korona Konferencia és Wellness Hotel, Balatonszárszó

Ha már a nyaralásról álmodozik, egy kis pünkösdi ízelítő erejéig már most úgy érezheti, mintha tombolna a balatoni szezon – ezt ígéri legalábbis a balatonszárszói Kék Korona Hotel. A szállodában, ahol 39 900 forintért tölthet el három éjszakát, köszöntőitallal, félpanzióval, wellness teadélutánnal, és hétfői késői kijelentkezéssel várják. A fentiek mellett hétfőn ebéd, gyerekeknek kézműves foglalkozások és pónilovaglás is lesz, fejenként pedig egy ezer forint értékű wellness kupon is jár.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek