» Közel

Budapesti hotel a világ legjobbjai közt

| | Nem érkezett még hozzászólás
A TripAdvisor felhasználói szerint a világ huszonharmadik legjobb szállodája a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace. Dicsérik az épületet, az ételeket és a személyzetet is.

Nem sokkal az után, hogy a The New York Times 38. helyen Pécset ajánlotta idei utazási célpontnak – megelőzve többek között Írországot, Mianmart, Washingtont, Casablancát vagy Párizst – újabb jeles listán szerepel magyar versenyző. Ezúttal a TripAdvisor szállodaértékelő honlap olvasóinak véleményei alapján összeállított, a világ legjobb hoteleit rangsoroló listán lett 23. helyezett a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace. Megelőzve ezzel a 24. londoni The Milestone Hotelt, és a 25. urubambai (Peru) Sol & Luna Lodge & Spa-t.

A budapesti hotelt méltatók szerint a Four Seasons Hotel Gresham Palace fénypontja a remek konyhája, ahol magyaros fogásokat készítenek, de a mai követelményeknek megfelelően újragondolva. Mások a csodálatos épületet emelik ki, a szobákból látható panorámát, és persze a szálloda elhelyezkedését is méltatják. A lobbyról pedig az egyik vendég azt írja, hogy egyszerűen lélegzetelállító, és sokan dicsérik a személyzet profizmusát is.

A lista első helyezettje egyébként szintén a Four Seasons lánchoz tartozik: a Four Seasons Resort Hualalai at Historic Ka'upulehu névre hallgat, és Hawaii szigetén található. A vendégvélemények szerint annyira szép hely, hogy az embernek nincs is kedve kimozdulni a területéről, hogy esetleg a környéket is felfedezze. A második a fokvárosi Cape Grace hotel, a harmadik helyezett pedig Portugáliában, Cascaisban található. Ez az Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso. Korábbi vendégeik szerint, aki itt nem találja meg a boldogságot, annak kár is keresnie. A világ legjobb hoteleinek teljes listáját erre találja.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
4 napja
Andus élménybeszámolót írt
Negatív tapasztalat
13 napja
rallymax új galériát hozott létre
Egy vasútfotós kalandjai - Kétszer egy perc
27 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.