» Közel

Ismerje meg a Travelót a Business Travel Show-n!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Többek közt az egészség megőrzéséről, a wellness-szolgáltatásokról és a konferenciautazásokról hallhatnak azok, akik október 17. és 18. között a Hungexpóra érkeznek. A Business Travel Show szervezői ingyenes buszjáratot indítottak a belvárosból, hogy könnyebb legyen eljutni a rendezvényre.

A megújult Travelo is részt vesz az üzleti utazás kiállításán október 17. és 18. között a Hungexpo D pavilonjában. A tizedik Business Travel Show-n a turisztikai szakma nagy része képviselteti magát, és helyszíni tapasztalataink szerint a konferenciaturizmus az, amire a kiállítók és szakmai partnerek a leginkább koncentrálnak.

A csapatépítéstől a konferenciáig

Fotó: Moodboard / Northfoto

Az idei, kiemelt téma egyébként az egészségturizmus, amelyről előadásokat hallgathatnak a rendezvényre érkezők.

A kiállítás két napja alatt a Budapesti Vásárközpontban minden egy helyen megtalálható,  ami érdekes lehet üzleti utazóknak, és céges utaztatóknak, valamint tréningek, konferenciák és továbbképzések szervezőinek.  A közel száz kiállító között business és  wellness szállodákat, kastélyhoteleket, üzleti utaztatással foglakozó utazási irodákat és rendezvényszervezőt találhatunk, de rendezvényhelyszínek, vendéglátóhelyek, és konferencia cégek is kitelepülnek.

Üzleti út a szomszédba

A programok közt workshopok is szerepelnek. A Magyar Turizmus Zrt. száz-kétszáz hosted buyert, azaz szakmai vásárlót vár a rendezvényre, akiknek a részvételével egy úgynevezett reverse workshopot tartanak. Ennek a lényege, hogy a külföldi látogatók helyszínt kapnak, ahol a kiállítóknak lehetőségük van közvetlen tárgyalásokat folytatni velük. A kiemelt országok, amelyeket az eseményen jobban be szeretnének mutatni, Ausztria - azon belül is Burgerland - , Csehország, Szlovákia, Románia, Szerbia, és Szlovénia.

A szervezők szeretnék, ha a látogatók minél könnyebben eljutnának a városközponttól távol eső rendezvényre, ezért két belvárosi helyszínről óránként ingyenes buszjáratot indítanak.

A megújult Travelo szeptemberben jött létre a CEMP utazási portfoliójának két kiadványa, a C-Travel.hu és a Travelo.hu egyesülésével. A 2006 óta C-Travel.hu néven az Index utazási mellékleteként működő oldal beleolvadt a 2011 novemberében indult, magazinos utazási tartalmat szolgáltató Travelo.hu portálba. Így a korábbi utazási szolgáltatások (belföldi szállásajánlatok és külföldi utazások, repülőjegykereső, utasbiztosítás-kalkulátor és autóbérlés) mostantól a Travelo releváns utazási tartalmaival közvetlenül összekötve kapnak helyet az oldalon, hogy az olvasók úticéljukról rögtön leírásokat, cikkeket, hasznos információkat is találjanak; vagy ha egy útibeszámoló felkeltette érdeklődésüket, rögtön meg tudják nézni azt is, hogy milyen ajánlatokat kínálnak a Travelo partnerei az adott helyre.

A Travelót a 102 U, 102 Z standon találják a Hungexpón a  a Business Travel Show-n, szerdán és csütörtökön.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Mikeve új galériát hozott létre
Mátrai kalandozások - 1 nap
14 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.