» Közel

Az ősz slágere a tematikus hétvége

| | Nem érkezett még hozzászólás
A szállodák igyekeznek a család minden tagjának kedvében járni a hosszú hétvégék programjának összeállításakor. Filmvetítés és beszélgetés Dobó Katával a Tisza-tónál, tökfaragás az őszi szünetben Mórahalmon, szüreti napok Tarcalon.

Utazásunk célpontjának megválasztásakor meghatározó lehet nemcsak az adott szálláshely szolgáltatása, hanem a kínált egyéb programlehetőségek, melyek további tartalommal tölthetik meg a kikapcsolódásra szánt időt. A legújabb trendeknek megfelelően a szállodák igyekeznek egyediek lenni, és ezt az ötletes programkínálattal is tükrözni. A hosszú hétvégék alkalmával különösen fontos, hogy a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő programokat – olvasható a TriVial Communications sajtóközleményében.

A Tisza-tó partján található Hotel Balneum mind megjelenésében, mind szellemiségében természetességre törekszik. Programkínálatában a közeli élővilág megismertetése, és helyi gasztronómia egyaránt fontos szerepet játszik. Az október 23-i hosszú hétvégén a forradalom emlékére egy kis időutazásra csábítja az idelátogatókat. Családi filmvetítésen a Goda Krisztina rendezte Szabadság, Szerelem című 1956-ról szóló nagysikerű filmet nézhetjük meg. A főhősnőt alakító Dobó Kata is jelen lesz az eseményen, melyet követően a színésznővel beszélgethetünk a történelmi eseményekről, valamint mesél a forgatásról is. A szervezők természetesen az egész családra gondoltak a programok összeállításánál, ugyanis a hétvégi programon részvevők ellátogathatnak a közeli Ökocentrumba, mely korosztálytól függetlenül tartalmas és különleges élménnyel gazdagítja az odalátogatókat.

A hétvégi program részeként, egy hajókirándulás alkalmával pálinkakóstoláson is rész vehetünk, majd a szálloda wellness részlegében kipihenhetjük a napi élményeket. A gyerekek napközbeni programját szakképzett animátorok teszik még színesebbé. A Halloween-i hétvégén igazán a hangulathoz illő élményben lehet részünk. A Tisza-parton, forralt borozás közben máglya mellett szellemet űzhetünk, és jövendőmondó igazíthat el a jövő útvesztőjében. A töklámpás készítés, és kísértetes lepedőfestés mellett számos játékos programmal készülnek a szervezők, nem csak a gyerekek szórakoztatására. A gasztronómiai kínálatban a helyi specialitások mellett természetesen a tökös ételek is helyet kapnak.

A Mórahalmi Colosseum Hotel őszi kínálatában ugyancsak találunk érdekes programlehetőségeket. Október 20-án az Itt és Most Társulattal vacsoraszínház, 21-én borbemutatóval egybekötött borkóstoló várja a vendégeket. Az őszi szünet napjaiban tökfaragás, mesefilm vetítés, bűvész show, lufibohóc, valamint animátorok várják a gyerekeket.

Tarcalon az Andrássy Rezidencia Wine&Spa a történelmi borvidék szívében várja az idelátogatókat. A különleges és kifinomult bor és wellness szálloda a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokkal várja vendégeit október 5-7. között. Ez a térség legnagyobb borünnepe, melyet gazdag programok és remek borok tesznek emlékezetessé.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Mikeve új galériát hozott létre
Mátrai kalandozások - 1 nap
11 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja
dorav új galériát hozott létre
Őrség 2015
15 napja
dorav élménybeszámolót írt
Őrség 2015
15 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.