» Közel

Az ősz slágere a tematikus hétvége

| | Nem érkezett még hozzászólás
A szállodák igyekeznek a család minden tagjának kedvében járni a hosszú hétvégék programjának összeállításakor. Filmvetítés és beszélgetés Dobó Katával a Tisza-tónál, tökfaragás az őszi szünetben Mórahalmon, szüreti napok Tarcalon.

Utazásunk célpontjának megválasztásakor meghatározó lehet nemcsak az adott szálláshely szolgáltatása, hanem a kínált egyéb programlehetőségek, melyek további tartalommal tölthetik meg a kikapcsolódásra szánt időt. A legújabb trendeknek megfelelően a szállodák igyekeznek egyediek lenni, és ezt az ötletes programkínálattal is tükrözni. A hosszú hétvégék alkalmával különösen fontos, hogy a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő programokat – olvasható a TriVial Communications sajtóközleményében.

A Tisza-tó partján található Hotel Balneum mind megjelenésében, mind szellemiségében természetességre törekszik. Programkínálatában a közeli élővilág megismertetése, és helyi gasztronómia egyaránt fontos szerepet játszik. Az október 23-i hosszú hétvégén a forradalom emlékére egy kis időutazásra csábítja az idelátogatókat. Családi filmvetítésen a Goda Krisztina rendezte Szabadság, Szerelem című 1956-ról szóló nagysikerű filmet nézhetjük meg. A főhősnőt alakító Dobó Kata is jelen lesz az eseményen, melyet követően a színésznővel beszélgethetünk a történelmi eseményekről, valamint mesél a forgatásról is. A szervezők természetesen az egész családra gondoltak a programok összeállításánál, ugyanis a hétvégi programon részvevők ellátogathatnak a közeli Ökocentrumba, mely korosztálytól függetlenül tartalmas és különleges élménnyel gazdagítja az odalátogatókat.

A hétvégi program részeként, egy hajókirándulás alkalmával pálinkakóstoláson is rész vehetünk, majd a szálloda wellness részlegében kipihenhetjük a napi élményeket. A gyerekek napközbeni programját szakképzett animátorok teszik még színesebbé. A Halloween-i hétvégén igazán a hangulathoz illő élményben lehet részünk. A Tisza-parton, forralt borozás közben máglya mellett szellemet űzhetünk, és jövendőmondó igazíthat el a jövő útvesztőjében. A töklámpás készítés, és kísértetes lepedőfestés mellett számos játékos programmal készülnek a szervezők, nem csak a gyerekek szórakoztatására. A gasztronómiai kínálatban a helyi specialitások mellett természetesen a tökös ételek is helyet kapnak.

A Mórahalmi Colosseum Hotel őszi kínálatában ugyancsak találunk érdekes programlehetőségeket. Október 20-án az Itt és Most Társulattal vacsoraszínház, 21-én borbemutatóval egybekötött borkóstoló várja a vendégeket. Az őszi szünet napjaiban tökfaragás, mesefilm vetítés, bűvész show, lufibohóc, valamint animátorok várják a gyerekeket.

Tarcalon az Andrássy Rezidencia Wine&Spa a történelmi borvidék szívében várja az idelátogatókat. A különleges és kifinomult bor és wellness szálloda a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokkal várja vendégeit október 5-7. között. Ez a térség legnagyobb borünnepe, melyet gazdag programok és remek borok tesznek emlékezetessé.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.