Halat sütögettünk a város közepén

Rózsa formájúra alakított fagylaltot, borkoktélokat, és a belvárosban sütött halat kóstolhattak, akik ellátogattak a Stylewalker Night Gastro:Bistro nevű eseményre. No meg saját csokit gyárthattak, macaront tölthettek, parfümöt szaglászhattak és persze bulizhattak is.

Az elmúlt hétvége nem csak a múzeumok szerelmeseinek kedvezett, a különleges gasztronómiai élményekre vágyók is jól jártak, ha az utcán kószálva töltötték az estét. Június 15-én, pénteken tartották ugyanis a nagy sikerű Stylewalker Night programsorozat Gastro:Bistro elnevezésű, evős-ivós-muzsikálós buliját. Az ingyenes rendezvényen Budapest belvárosának eldugott utcáiban fellelhető különleges zenei és gasztronómiai élmények közt kalandozhattak a résztvevők.

Készül a nagy mű Galéria: Stylewalker Gastro:BistroFotó: Páth Dániel / Travelo

Volt itt éjszakai cukrászdázás, fagylalt- és macaron készítés az Auguszt Cukrászdában, a Gelarto Rosa-ban, illetve a Chefparade Csoki és Sütiműhelyben, de például rum bemutató, borkoktélok és halsütés is a Toldi Klubban. Az ízlelőbimbók mellett egyébként a többi érzékszervünk is megkapta a magáét: a gasztro-kínálatba a parfümök is belefértek, illatfelismerő nyereményjátékon lehetett az orrunkat próbára tenni a Le Parfum Croisette-ben. Sőt, az innio wine bar-ban még Alex Capri, hongkongi tájképfotós kiállítást is megnyitották.

Több helyen is dj-k várták a résztvevőket Galéria: Stylewalker Gastro:BistroFotó: Páth Dániel / Travelo

A Csendesben, a Silenus Pubban és a Café Alibiben djk izgalmas szettekkel, és zenészek slágerek akusztikus feldolgozásaival szórakoztatták a közönséget. Fotós kollégánk a lábát is lejárta, hogy közvetítsen nekünk a legjobb helyszínekről. Kattintsanak bátran a képekre, terjedelmes galériát rejtenek a múlt pénteki eseményről!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek