» Közel

Anyák napján nassoljon a WAMP-on!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Minőségi alapanyagok, ötletes termékek, mókás csomagolások várják a WAMP kézműves gasztronómiai vásárán. A május 6-án esedékes program ideális egy kis anyuka-kényeztetésre is, ha már pont anyák napjára szervezték.

Végre itt a jó idő (kicsit talán túl jó is) ennek örömére pedig a híres-neves WAMP piac a szabad ég alá költözik. A szezonnyitó kültéri vásárt a finomságok bűvöletében rendezik meg május 6-án, 11-19 óra között Budapesten, az Erzsébet téren, az Akváriumnál.

A WAMP kézműves gasztronómiai vásárán olyan kereskedők vesznek részt, akik nem csupán a kiváló alapanyagok használatára, a magas minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, de fontosnak tartják azt is, hogy termékeik ötletessége, csomagolása is felkeltse a vásárlók figyelmét.

A WAMP Spájz kamrapolcai csokoládék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k, olívaolajok, sajtok, sonkák, különféle kávék és teák alatt roskadoznak majd, sőt különleges szakácskönyvek közül is válogathatnak a vásárlók. A vásár remek program lehet például anyák napjára is, ahol végre finomságokkal lehet anyukát kényeztetni, ahelyett, hogy ő főzne ránk.

A WAMP Spájzon öt szekcióra osztották a portékát, így lesz egy Friss névre hallgató részleg, ahol zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek kaphatók. A Dunszt lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat kínál. Az Állati szekció friss halakat, hústermékeket, és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékülönlegességekkel csábít. A Vegyespolcon pedig kávék, teák, fűszerek, olajok ecetek és szakácskönyvek kelletik magukat.

A WAMP a szekciókat egy-egy kiemelt kiállítóval népszerűsíti. A Friss kedvence a Brót pékség, a Dunszté a Lekvárosház. Az Állati szekció kitünetett résztvevője az Etyeki Sonkamester, az Édesé a Sweetfabric Budapest, a Vegyespolcé pedig a Flocq keksz. Mi pedig testületileg az igazioliva  finom bogyóira és olajaira esküszünk, dettó a Vegyespolcról.

A vásár mellett a WAMP különleges workshopokat is szervez, amelyek keretében a résztvevők Pillár József vezetésével megismerkedhetnek a különleges ehető növények és virágok, valamint a friss fűszernövények világával, a Magyarországon élő japán séf, Maki pedig az ázsiai gasztronómia rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket.

A program további részleteit a vásár Facebook eseményének oldalán találják. Az Akvárium tetején található medence egyébként szerda este ereszteni kezdett, és emiatt be is zárt a hely, de csütörtökön már ismét üzemel, így a hétvégi eseménynek nem állhat semmi útjába.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja
Andus élménybeszámolót írt
Negatív tapasztalat
14 napja
rallymax új galériát hozott létre
Egy vasútfotós kalandjai - Kétszer egy perc
28 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.