» Közel

Ki ölte meg a hídmestert?

| | Nem érkezett még hozzászólás

Nyomozásra invitálják a játékos kedvű budapesti lakosokat és turistákat csütörtökön, vagyis április 12-én a Danube Flow - Hív a Duna! programsorozat és a krimiestek.hu szervezői egy rejtélyes Duna-parti gyilkosság felderítéséhez.

Az eseményre három-öt fős krimikedvelő csapatok nevezését várják, akiknek ki kell deríteniük, hogy ki, mikor, hol, miért és hogyan tette el láb alól Váli Sándort, a tisztességtelenségben megőszült hídmestert. A csapatok csütörtökön este 17.45 és 18.30 között az Erzsébet téri Danubius-kútnál kapják meg az útvonaltervet azokhoz a pontokhoz, ahol közelebb jutnak a rejtély megoldásához. Az állomásokon különböző feladatokat kell megoldaniuk, amelyek mind-mind segítenek leleplezni a gyilkost. Az egy-másfél órás Duna-parti séta végére a játékosok felgöngyölíthetik a fiktív gyilkosságot, sőt, a legügyesebbek még jutalmat is kaphatnak. A szórakoztató, közösségi nyomozásba bárki kapcsolódhat, a program ingyenes - adták hírül közleményükben az ötletgazdák.

A Danube Flow - Hív a Duna! című programsorozat célja a Duna értékeinek népszerűsítése és védelme. „A Duna-menti magyar városok többségének lakói nehezen tudják megközelíteni a folyópartot, ezért minden szempontból elvesztették az élő kapcsolatot a Dunával" - állítják a szervezők, akik ezen szeretnének változtatni. Az ötletgazdák tavasztól egészen szeptember 30-ig kulturális, sport, ismeretterjesztő és családi szabadidős programokat szerveznek, hogy az emberek ismét birtokba vegyék a folyó városi szakaszait.

A kitalált bűntényt és a feladatokat a "Mozdulj ki és nyomozz!" játékkal ismertté vált krimiestek.hu csapata dolgozta ki kifejezetten Duna-parti helyszínekre. A játék angol és magyar nyelven egyaránt zajlik, időtartama nagyjából másfél óra.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
10 napja
Andus élménybeszámolót írt
Negatív tapasztalat
18 napja
rallymax új galériát hozott létre
Egy vasútfotós kalandjai - Kétszer egy perc
32 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.