Habzsoljon hazait a Millenárison

Bükki kézműves sajt, szilvásváradi füstölt pisztráng, főzőshow és csokinyúl-öntés várja a magyaros ízekre vágyókat hétvégén Budapesten.

A mai napon nyitja meg kapuit, és vasárnapig látogatható a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására a Millenárison. A rendezvényen a magyaros ízeké a főszerep, határon innen és túl. Az ételkóstolók mellett színpadi főzőshow, kolbásztöltés, sajtkészítés, de még csokinyúl-öntés is várja az érdeklődőket március 9-11. között. 

Fotó: llee_wu / flickr

A budapesti Millenáris B épületében az egyes ételkülönlegességeket régiók (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Észak-Alföld, Nyugat-Dunántúl, Kárpátalja, Erdély, Délvidék, Felvidék) szerinti bontásban ehetjük végig.

A szervezők szerint a vásárnak az a különlegessége, hogy szoros kapcsolatot hoz létre a termelők és a vásárlók között. A rendezvények forgalma eléri egy közepes szupermarket napi forgalmát: a háromnapos vásárokon átlagosan napi 25 millió forintért vásárolnak 100%-ban magyar termékeket – írja az Utazzitthon.hu.

Látogatói információk
A belépő ára tavaly óta változatlan, 1900 forint. Ez az összeg teljes egészében levásárolható a Kézműves Magyar Ízek Márkaboltjában (1033 Budapest Szőlőkert út 4/B). A programok mellett a szervezők gyereksarokkal, és 12 év alatt ingyenes belépővel kedveznek a családosoknak.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek