Mézes masszázs után mézes kolbász

Mézes különlegességek kóstolója, mézeskalácslovag-avatás, de még mézes masszázsok is várják az édesszájúakat a hétvégén, Gyulán. A belépés ingyenes, az édesség-csömör pedig a nap végére garantált.

Az évnek ebben az időszakában kikerülhetetlenek az adventi programok, de a gyulaiak fesztiválja kicsit eltér a szokásos karácsonyi bódék-forralt bor-kacatok koreográfiától. December 9-11. között tartják a IV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivált, ahol mézeskalácssütéstől a mézes masszázson és szaunafelöntésen, továbbá az év mézének megszavazásán át egészen a mézes gyulai kolbász megkóstolásáig mindenféle édes programon részt lehet venni.

Forrás: Travelo

 A rendezvény központi helyszíne a Sportcsarnok, de városszerte különböző programokkal várják a látogatókat. Lesz méz, mézeskalács és cukrászati különlegességek bemutatója és vására, de mézzel készített étel- és italkülönlegességeket is megkóstolhatunk. Sőt, még mézeskalácslovagokat is avatnak! A gyerekeket kézműves programokkal várják, valamint gálaműsort és Luca napi meglepetést ígérnek a szervezők. A belépés és a kóstolás díjtalan.

További információk a rendezvény honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek