Akciós utak és szállás az ALDI-nál!

Válogasson a kedvező árú utak, szállások, repülőjegyek között - foglaljon egyszerűen még ma az ALDI Utazás honlapján!

Szeptembertől már nem csupán a napi bevásárlás és akciós gyerekruha beszerzésénél érdemes az ALDI-val tervezni: ezentúl akciós kül- és belföldi utakért, olcsó szállásokért és repülőjegyek ért is megéri felkeresni a diszkontlánc új honlapját, a www.aldi-utazas.hu-t. Az ALDI partnere ebben a szolgáltatásban az Eurotours International, Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége, egy tőkeerős, 40 év tapasztalattal rendelkező cég, így garantált a minőségi út és az alacsony ár. 

Kalandra fel az ALDI-val!Forrás: Travelo

A honlapon az Eurotours három termékcsoportjából válogathatnak a magyar utazók: a z első termékcsoport a saját márkás utazások köre , amelyeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állítja össze, csak az ALDI kínálatában érhetők el, és rendkívül kedvező, akciós áron foglalhatók.

Utazás a legjobb árakon!Forrás: Travelo

A másik termékcsoport az ALDI teljes utazási kínálata, amely az ALDI Dél-németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos, ezek az utak nagyszerű ár /érték aránnyal vásárolhatók meg.

A harmadik termékcsoport a szállásfoglalás, amelyben a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálata szerepel. A szállások mellett pedig repülőjegyek is elérhetők a kínálatban.

Utazás egyszerűenForrás: Travelo

Az ALDI Utazásnál a keresés, a foglalás, a fizetés, a segítségkérés is egyszerű. Utakat és szállást foglalni online, emailben és telefonon is lehet, és ha elakadnánk, az ügyfélszolgálat hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között, szombaton pedig 8 és 16 óra között áll rendelkezésre. Az ALDI Utazás Hotline pedig éjjel-nappal hívható, ha az utas az utazás során segítségre szorul. A fizetés bankkártyával vagy online átutalással történik. Az árak forintban vannak meghatározva és foglaláskor csupán 20%-ot kell befizetni. Az ALDI Utazásnál az indulás előtt 4 héttel minden egyéni utazás foglalása költségmentesen módosítható, továbbá adott feltételek mellett a foglalás annak befejezésétől számított 24 órán belül díjmentesen törölhető.

Nincs más hátra, kalandra fel!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek