Foglalj szállást és csobbanj 500 Ft-ért Mórahalmon

Idén, aki még november 30-ig vendégéjszakát tölt Mórahalmon az akcióban részt vevő szálláshelyek valamelyikén, mindössze 500 Ft-ért veheti igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

Az elmúlt évek során igazi családi fürdővé vált a város gyöngyszeme, az ötcsillagos Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. A több generációnak is élményt és szórakozást kínáló komplexumban a család minden tagja pihenhet és kikapcsolódhat, vagy akár gyógyulhat is. A fedett gyermekfürdő és szaunavilág egész évben biztosítja a kivételes kikapcsolódást.

Jöjjön el barátaival egy hangulatos fürdőzésre!

 A fürdőben télen is üzemelő 17 medence, köztük a fedett úszómedence és a 11 szauna kabin országos viszonylatban is tekintélyes mennyiségnek számít.

A mórahalmi fürdő szaunaparkja is közkedvelt a vendégek között. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő hőmérsékletű és páratartalmú izzasztó kabint, ahol szaunamesterek gondoskodnak a változatos szaunaszeánszokról.

A településen fellelhető 106 szálláshelyből 40 magánszálláshelyen elérhető az akciós fürdőjegyTravelo

 A fürdő árpolitikája évek óta változatlan: egyetlen belépőjegy megvásárlásával a fürdő valamennyi üzemelő medencéje, szaunája, csúszdája, valamint az összes élményelem korlátozás nélkül igénybe vehető. Mindezek mellett az őszi utószezonban egyedülálló lehetőség várja a Mórahalomra látogató vendégeket.

Szállásfoglalás mellé most 500 Ft-os fürdőbelépő jár

Szervezzen családjával egy őszi üdülést, jöjjön el barátaival egy hangulatos fürdőzésre és még kihasználhatja a fenti kedvezményt, hiszen egészen november 30-ig igénybe vehető az 500 Ft-os fürdőjegy!

Az akció lényege, hogy az erzsebetfurdo.morahalom.hu és a morahalomturisztika.hu honlapokon megtalálható, a kedvezményes akcióban részt vevő mórahalmi szálláshelyeken megszálló vendégek 500 Ft-os fürdőbelépőre beváltható utalványt kapnak. A településen fellelhető 106 szálláshelyből 40 magánszálláshelyen elérhető az akciós fürdőjegy. A szállóvendégek a kedvezményes belépőt itt tartózkodásuk idején használhatják fel.

Fontos, hogy az 500 Ft-os belépőjegy az érvényességi idő alatt a kiemelt időszakokra is érvényes, azaz a vendégek hétköznapokon és hétvégén egységesen 500 Ft-os jegyáron vehetik igénybe a fürdő minden szolgáltatását.

2017. november 27-én rendezik meg a IV. Mórahalmi Pálinka- és párlatverseny TepertőfesztiváltTravelo

 Az szállásfoglalás mellé járó 500 Ft-os fürdőbelépő akciójának időtartama alatt kerül sor 2017. november 27-én a IV. Mórahalmi Pálinka- és párlatverseny Tepertőfesztivállal egybekötött rendezvényére, ahol minőségi pálinka kínálat, frissen sült tepertő és kézműves termékek vására várja a vendégeket.

Információ az akcióról, szálláshelyekről illetve a környék látnivalóiról, programokról:

Cím: Tourinform Iroda Mórahalom, Tömörkény utca 3.

Tel.: 62/660-710, 70/374-7224

E-mail cím: tdm@morahalom.hu

Weboldal: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek