Hajdúszoboszló az a hely, ahol a tested és a lelked is gyógyul egyszerre

Nemcsak nyáron, hanem ősszel is kiváló választás Hajdúszoboszló! A hűvösebb időszak kiválóan alkalmas arra, hogy kipróbáld a gyógyvízben való fürdőzést, és a wellness kezelések közbeni feltöltődést.

A 36-38 C-os gyógymedencékben való fürdőzés az egyedi ásványi anyag és nyomelem tartalomnak köszönhetően gyógyítja a testet, de egyben a lelket is, hiszen a meleg vízben történő relaxálás oldja a stresszt ezáltal kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lesz.

Forrás: Travelo

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum egyedi szolgáltatásai

Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a városi fürdőkomplexum mellett 12 helyi szállodában házon belül is lehet az áldásos hajdúszoboszlói gyógyvízben fürdőzni, valamint a gyógyfürdő által kihelyezett és saját terápiákon (12 szálláshelyen, ahol orvosi felügyelet is biztosított) TB által támogatott gyógykezeléseket igénybe venni.

Forrás: Travelo

Napjainkban a hangsúly a komplex fizikoterápiás kezelésen van, tehát a fürdőkúra egyéb eljárásokkal, gyógytornával, mechanoterápiával, elektroterápiával egészül ki. A vendégeket a kihelyezett terápiákon is ugyanaz a minőség és szakértelem várja, mint a városi gyógyfürdőben. A kezelések széles kínálatából választhat, aki Hajdúszoboszlón szeretne gyógyulni. Gyógykúráját megelőzően egyeztessen orvosával és kérje az Önnek megfelelő kezelést a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben vagy a terápiák egyikén.

Wellness hétvége céljából kiváló úti cél Hajdúszoboszló

Hamarosan november 1-e és végre itt a várva várt hosszú hétvége, ha Hajdúszoboszlón szeretnéd kipihenni az őszi fáradtságot, akkor ideje lefoglalnod szálláshelyedet. Ha ezen a hétvégén egy jó wellnessezés a cél, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy milyen szolgáltatások fontosak számodra. Hajdúszoboszló sok-sok tekintetben meg fog felelni az elvárásaidnak, hiszen ha szállodát keresel, akkor itt szinte mindegyik rendelkezik wellness részleggel.

Forrás: Travelo

A wellness szolgáltatások kínálatában megtalálható a feszített víztükrű medence, jacuzzi, finn szauna, infra szauna, bio szauna, Kneipp-taposó, termálvizes medence, élményelemek, pihenők, sószoba. Ha esetleg mégis apartmanban vagy vendégházban pihennél, akkor sem kell aggódnod, ezek a szolgáltatások az Aqua-Palace élményfürdőben várnak rád minden nap. Gyermekeiddel történő utazás esetén sem kell aggódnod, hiszen számukra is kikapcsolódás lesz az itt töltött idő, hiszen a legtöbb szállodában gyermekjátszó, gyermekmedence biztosított és az Aqua-Palace élményfürdőben is egy egész szint csak az ő igényük szerint lett berendezve.

Forrás: Travelo

A gasztronómia fontos része a Hajdúszoboszlói pihenésnek

Napjainkban mindenki próbál odafigyelni arra, hogy mit eszik, aki szeretne egészséges maradni. Ez a fajta életmód viszont nem jelenti, hogy le kellene mondanunk az ízletes magyar ételekről, de az alapanyag minőségére és az elkészítés módjára fontos oda figyelni. A hajdúszoboszlói éttermek, szállodák konyháin dolgozó szakácsok kiváló hozzáértéssel, a modern trendeknek megfelelően, kiváló íz gazdagsággal készítik a vendégek számára az ételeket. Kiváló alkalom a hajdúsági ízek kóstolására az év utolsó gasztrokulturális rendezvénye a Márton Napi Libalakoma, ahol november 10-12. között főként libából készült étkek kerülnek terítékre kiváló magyar nedűk kíséretében. Az idei rendezvényen is négy helyi szálloda séfje gondoskodik a vendéglátásról. A rendezvényen zenés és kulturális produkciók biztosítják a szórakozást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek