College Hostels: Nyár, élmények, Debrecen

Az elmúlt években, évtizedekben sokat változott Debrecen. A pezsgő programokkal teli belvárosi sétálóövezet mellett a megújult Nagyerdőn is egyre több a látványosság.

A Víztorony, a Békás-tó és környéke, a Ködszínház vagy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és Termálfürdő egyre vonzóbb és népszerűbb a turisták körében.

Galéria: Pezsgő programok - Debrecen College HostelsFotó: Norbert Hevesi H1 photo Studio

Nem csoda hát, hogy évről évre mindig többen választják nyári úti célul a cívisvárost, különösen augusztus 20-a környékén. Hazánk egyik legnagyobb és egyben legnépszerűbb eseménye, a Virágkarnevál hosszú évek óta kulturális programokban bővelkedő egyhetes rendezvénysorozattal egészül ki. Ezek közül idén kiemelkedik a Fények éjszakái címre keresztelt monumentális épületvetítés: augusztus 17. és 19. között Debrecen egyik ikonikus épülete, a Nagytemplom lesz hazánk legkiválóbb 3D mapping művészeinek a vászna. A Virágkarneváli programokat pedig ebben az évben is nagyszabású arénashow zárja a Nagyerdei Stadionban.

Galéria: Fitnesz, sport, könyvtár, bowlingFotó: Norbert Hevesi H1 photo Studio

A College Hostels lánc szállói – a Campus Hotel, az Auguszta Hotel, a 3 hátizsákos minősítésű OEC West és Medikus Hostel valamint a Kossuth Lajos Kollégiumok – is egyre több vendéget fogadnak évről évre a nyári szezonban – tudtuk meg Gönczi Zsuzsanna vezérigazgatótól. A szakember kiemelte: az elmúlt 4-5 évben kimondottan fellendült a belföldi idegenforgalom a városban.

Előnyt jelent, hogy a College Hostels szállói mind Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő közelében helyezkednek el, ahonnan az élményfürdő, a stadion és a belváros is könnyen és gyorsan megközelíthető. Elsőrangú szolgáltatásaiknak és kedvező áraiknak köszönhetően családok, baráti társaságok és üzletemberek körében is kedveltek, hiszen a College Hostels széles kínálatából biztosan mindenki talál számára megfelelő szálláshelyet, ha szeretné Debrecen történelmi nevezetességeit és legújabb attrakcióit megcsodálni, vagy éppen a Virágkarneválra kíván ellátogatni. A szállodákban fiatalosan berendezett, jól felszerelt, többségében klimatizált egy-, két- és háromágyas szobák, stúdiók illetve apartmanok várják a vendégeket.

Galéria: Debrecen College HostelsFotó: Norbert Hevesi H1 photo Studio

A kényelmes szobákhoz a szabadidő tartalmas eltöltését segítő szolgáltatások társulnak, a College Hostels legtöbb szálláshelyén működik étterem, van ahol kávézó és bowling bár is, a nagyobbakat könyvtár, a kisebbeket pedig könyvsarok vagy gyerekjátszó várja, több helyen pedig sportpálya és fitneszterem is üzemel.

Gönczi Zsuzsanna szerint a siker kulcsa az elkötelezett szolgáltatói hozzáállás, ami megmutatkozik akár a folyamatos fejlesztésekben, akár a rendben és tisztaságban, de a kollégák kedvességében is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek