» Promóció

Kulináris kalandozások az ARAZ-ban!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Budapest bohém-negyedének egy csendes mellékutcájában hívja gasztronómiai kalandra kedves vendégeit immár hetedik éve a belváros üde színfoltjaként jegyzett ARAZ Étterem.

Barka Áron, Chef de Cuisine alkotókészségét mi sem bizonyítja jobban, mint az étterem – a magyar és francia konyha sajátosságait és hagyományait hűen megőrző – kettős étlapja.  Az ARAZ mindennapjait közkedvelt programok színesítik: a fülledt nyári csütörtök estékre tervezett BBQ estek, a vasárnaponként megrendezésre kerülő (a nyári hónapokban szünetelő) tematizált  Sunday Brunchok, a havonta életre hívott, Magyarország kiemelkedő borászatait, valamint az ezekhez komponált „haute cuisine” kreációkat felvonultató borduett-vacsorák sora és a magyar kultúra és konyha hagyományait felelevenítő, péntekenként megtartott „Magyar ízek és zene” estek mind-mind az étterem töretlen sikerének sarokkövei.

Folyamatos népszerűségnek örvend továbbá a naponta kínált, hasonló szemlélettel és nagy gonddal megalkotott déli menü ajánlat, amely a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően a környező irodákban, üzletekben dolgozók, valamint a szállodába érkező üzleti és szabadidős vendégek egyértelmű kedvence.

Valljuk, hogy a kiváló alapanyagok, a kreativitás és innováció biztosítékaként szolgáló chef, az egyedülálló étlap, a nagy szaktudással kidolgozott borlap mellett napjaink ütőkártyája minden kétséget kizáróan a kiszolgálás minősége. Vendégeink visszajelzései alapján bátran állítjuk, hogy felszolgáló kollégáink szakértő munkájukkal, emberközeli hozzáállásukkal kétségtelenül hozzájárulnak az emlékezetes ARAZ élményhez.

Májusban a kenguruk földjére kalauzoljuk a hozzánk látogatókat. Az ausztrál ínyencségek – mint a kenguru steak, a krokodilfarok – mellett ezúttal az italkínálatban is igazodunk a tematikához: a korlátlan fogyasztás egy ausztrál borra is kiterjed. A brunch már-már elengedhetetlen eleme az ingyenes wellness használat az étteremnek helyet adó Continental Hotel Budapest szállodában.

További információk: http://araz.hu/

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
1 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
6 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.