Egy jó év végi befektetés cégek részére

Komoly fejtörés elé állítja a cégeket, hogy megtalálják ügyfeleik és munkatársaik részére a megfelelő év végi ajándékot.

Ismét közeleg az év vége és sok cégnél még nem sikerült eldönteni, hogy mit is lehetne adni az ügyfeleknek, munkatársaknak, amivel méltóképpen meg tudnák köszönni az egész éves együttműködést, ugyanakkor örömöt is szereznének nekik.

Nem csak Magyarországon, de szerte a világban komoly hagyománya van az év végi céges ajándékozásnak, sokan azonban nem is gondolnak arra, hogy ennek valójában igen nagy jelentősége van. A vevők és munkatársak egész évben hasznot termelnek a cégnek, és ilyenkor év végén érdemes ennek a haszonnak csak egy kis töredékét legalább egy jól megválasztott ajándék formájában befektetni ezekbe a kapcsolatokba, hogy a kapcsolat a következő évben tovább erősödjön.

Galéria: Egy jó év végi befektetés cégek részéreForrás: Travelo

 

Évről évre visszatérő gondolat az édességek illetve italok ajándékozása, amiről persze mindenki tudja, hogy nem valami eredeti ötlet, emlékezni sem igazán fog rá senki, hogy kitől is kapta azt az üveg bort vagy bonbont, viszont legalább nem nagyon kell energiát fektetni a kigondolásba.

Ennél egy kicsit bonyolultabb olyan ajándékot kitalálni, ami örömöt is okoz és ugyanakkor emlékeztetni is fog az ajándékozó cégre. Minél hasznosabb, praktikusabb az ajándék, minél többet tudjuk használni a mindennapok során, annál gyakrabban és hosszabb ideig fog érvényesülni a hatása. Érdemes gondolni arra, hogy milyen ajándékokon célszerű a cég logójának feltüntetése, az előnyt fog-e jelenteni, vagy esetleg éppen ellenkezőleg, emiatt nem fogják használni.

Egy márkás ajándéknak természetesen mindenki jobban örül, mint egy névtelen tömegterméknek és egy márkás toll, mappa vagy más ajándék esetén, még a cég logójának feltüntetésére sem igen van szükség, hiszen éveken keresztül fogják maguknál hordani és minden alkalommal eszükbe jut majd az a cég, akitől ilyen értékes ajándékot kaptak. Márkás ajándékok esetén így sokszor a kevesebb többet ér, elegendő esetleg a megajándékozott nevének gravírozása, vagy egy üdvözlőkártya mellékelése is.

Tipp: Találni olyan cégeket, ha nem is sokat, akik széles kínálattal rendelkeznek mind márkás cégajándékok, mind pedig olcsóbb termékek területén, így nem kell több helyről összevárni a megrendelt ajándékokat és izgulni, hogy időben megérkeznek-e, hanem kedvező áron egy helyről tudjuk azokat beszerezni. Ilyen weboldalak például: www.weidlerpremium.eu, www.weidlerbrands.com vagy a www.weidler.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek