Egészség gyógyszerek és műtét nélkül

A Zalakarosi Fürdő természetes gyógymódok alkalmazásának elkötelezett híve. Nem csak műtétek utáni utókezelésre, de egyes esetekben a beavatkozás elkerülésére is kínálnak megoldást.

Tüsszentesz, ugrálsz a gyerekkel, sportolsz, de kínos, mert attól rettegsz, nem tudod szabályozni a vizeletcsepegést? Igen, ez az inkontinencia, ami sokak - és nem csak hölgyek - mindennapját, komfortérzetét befolyásolja negatívan.

Tudod, hogy van erre megnyugtató megoldás? Nem, nem a műtétre gondolunk, hiszen biztosan nem fekszel kés alá, ha feltétlenül nem muszáj.

Galéria: Egészség gyógyszerek és műtét nélkülFotó: Photographer: Csepregi Tibor

Létezik diszkrét és fájdalommentes lehetőség is, barátságos környezetben, kellemes körülmények között. A Zalakarosi Fürdő gyógyászati részlegén elektrostimulációs módszerrel tudnak segíteni neked abban, hogy eredményt érj el az inkontinencia kezelésében.

Ez a gép a medencefenék izmait edzi, hiszen ezek hivatottak arra, hogy meg tudd tartani a vizeletet. Az izomstimulátor készülék elektródáit a kismedencei terület több pontján elhelyezik, s ez készteti gyenge elektromos impulzusokkal összehúzódásra a vizelettartásért felelős idegeket, izmokat. A módszer hatékonysága képzett gyógytornászok irányításával végzett intim tornával növelhető, és a gyakorlatok elsajátítása révén a kezelés otthon is folytatható további javulást előidézve. Az izmok kilazítását a kezelést megelőzően a kismedencei területre helyezett iszappakolással segíthetjük elő.

Galéria: Egészség gyógyszerek és műtét nélkülFotó: CSEPREGI Tibor

Ezt a kezelést a nőgyógyászok is elismerik, bátran alkalmazhatod orvosi szakvélemény nélkül. Hidd el, sokkal komfortosabban, magabiztosabban fogod érezni magad ezután!

http://furdo-zalakaros.hu/gyogykezelesek/inkontinencia-kezeles/

Az elektroterápia mellett számos más lehetőséget kínál a fürdő a természetes gyógyulásra, elsősorban mozgásszervi megbetegedések, degeneratív elváltozások enyhítésére, javítására. Mindez azonban megelőzési céllal is igénybe vehető, így a család több generációja is együtt regenerálódhat.

A gyógyászati kezelések egészségpénztári támogatással kedvező áron vehetők igénybe, a reumatológiai szakrendelésen nincs várólista. A gyógyvíz összetétele révén egy-egy fél órás ülőfürdővel már érezhetően csökkenti az ízületek merevségét, könnyedebbé válik a mozgás. A víz kéntartalma miatt egyes bőrelváltozások (pl. pikkelysömör) tüneteinek enyhítésében is jelentős eredményeket mutat, de égési sérülések gyors gyógyulásáról is beszámoltak már vendégeink.

http://furdo-zalakaros.hu/gyogyaszat

Galéria: Egészség gyógyszerek és műtét nélkülFotó: CSEPREGI Tibor

Ne hagyd otthon a gyermekeket és a nagyszülőket sem, hiszen a Zalakarosi Fürdő minden korosztály igényeit kiszolgálja, így a családod egészsége és önfeledt kikapcsolódása felől is nyugodt lehetsz: észre sem fogják venni, hogy te épp kezelésen vagy, úgyis belefeledkeznek a pancsolásba, csúszdázásba, játékba. Ha pedig végeztél a kezeléssel, és a nagyszülők is ellazultak a gyógyvízben, vagy egy frissítő masszázs után, együtt folytatódhat az élményekkel teli vízi kalandozás!

http://furdo-zalakaros.hu/csaladi-elmenyek

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek