Felkészülni! - Mert, minden időben Nyíregyháza!

Vigyázz, rajt! -Nyíregyháza

Mint tudvalévő, egy klassz családi túra fontos hozzávalója a gyerek, Nyíregyháza pedig tökéletes helyszín arra, hogy minden gyerkőc jól érezze magát. Óriási séta az Állatparkban, ahol nem csak láthatják az állatokat, hanem etetni és tevegelni is lehet. Majd izgalmas fürdőzés és csúszdázás az Aquarius fürdőben. És a nagyok? Ők is elmerülhetnek a gyógyvizes medencékben és gyógykezelésekkel kényeztethetik magukat.

Galéria: Minden időben Nyíregyháza!Forrás: Travelo

 

Aquarius Gyógy- és Élményfürdő– Egészség, szépség, elegancia

Kincses Sziget, kamikaze csúszda, hullámmedence – minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szórakozást az Élményfürdőben. Nos, ha pihenni, regenerálódni szeretne, akkor a fürdő új, 1400 m2 –es gyógyászati részlegében a fizikoterápiától a szaunáig, egyedülálló kezelésmódokkal várják a gyógyulni és szépülni vágyó vendégeket.

Sóstózoo – Európa legjobb állatparkja 2015

A világ legritkább állatainak otthont adó tölgyes erdőben több, mint 5 000 állat között sétálhatnak a látogatók. Ócenárium, trópusi dzsungel és az Andok kalandjai várják a ritka élményre vágyó turistákat. Európa száz állatkertje közül a Nyíregyházi Állatpark lett Európa legjobb állatkertje az évi 500 ezer látogató alatti kategóriában.

Galéria: Minden időben Nyíregyháza!Forrás: Travelo

 

Sóstói Múzeumfalu - a múltat kedvelő-, és felfedezni vágyó látogatóknak

A régmúlt idők, népi hagyományok és a tájjellegű építészet különleges világa iránt érdeklőknek ajánljuk a Sóstói Múzeumfalut, mely egy valóságos, ám igazából soha nem létezett falu másaként mutatja be a vidék néprajzi sajátosságait.

Jósa András Múzeum - Mit rejt a múzeum őszi programkínálata?

A kultúrára éhes látogató a Múzeumok Őszi Fesztiválja alkalmából interaktívan bepillanthat a restaurátorok műhelytitkaiba, múzeumi tárlatvezetéssel összekötött városnéző sétákat tehet, s a Társasági Esten egy főúri szalon vendége lehet.

Galéria: Minden időben Nyíregyháza!Forrás: Travelo

 

Kocka Palota – minden LEGO rajongónak!

A LEGO rajongók kedvelt helye a Kocka Palota. A kreatív foglalkoztató részlegben a játékok nemcsak a gyerekek örömére szolgálnak, hanem fejlesztik az érzékelést, kézügyességet, kommunikációt, formálják a személyiségüket. A 3 D-s moziban kifejezetten ezen célcsoport számára készített animációs filmeket vetítenek.

+ további célok

Aktív turistáknak: gyalog vagy két keréken a Kneipp-sétányon

Természetbarátoknak: séta a Botanikus kertben

Ínyenceknek: eredetvédett pálinkák és tájjellegű ételek

Információ: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft., 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

www.nyiregyhaza.info.hu

(x)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek