Gyógyuljon szinte ingyen Gyomaendrődön

Gyógyuljon szinte ingyen Gyomaendrődön

Hogyan lehet ez?

Idén ősszel kiemelt kedvezménnyel várja a Liget Gyógyfürdő és Kemping az ide ellátogatókat. Szeptember 1-november 30. között 60 gyógykezelés mindössze 60 forintjába kerül Önnek.

A száz éves tölgyfák közé épített Liget Gyógyfürdő és Kemping az Erzsébet ligetben található összesen 2,4 hektár területen. Gyógyászati és strand szolgáltatásaival, 2000 m2 alapterületen épült fedett uszodájával, és a gyógyászati részlegével városunk legnagyobb turisztikai attrakciója.

A szabadtéri strand mellett fedett uszoda, gyógyvizes lazítómedence, fizio- balneoterápiás gyógyközpont, gyógyhatású, termálvizes medencék, wellness szolgáltatások várják a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Galéria: Őszi feltöltődés GyomaendrődönForrás: Travelo

 Mit a teendője, hogy igénybe vegye ezt az egyedülálló kedvezményt?

Először is egy háziorvosi beutaló szükséges, amelyen fel van tüntetve Gyomaendrőd azonosító száma (132258218). Ezt követően egy telefonos időpont egyeztetést követően egy nyilatkozat aláírásával már igénybe is vehetők a kezelések.

Milyen gyógykezeléseket tud igénybe venni?

Medencefürdő, masszás, tangentor, szénsavas fürdő, víz alatti csoportos gyógytorna.

Bővebb információ az alábbi linken:

http://www.gyomaendre.hu/hu/hirek/oszi-akcio-a-liget-furdo-gyogyaszatan.html

További jó híreink!

A kezelésekhez most kedvezményes szállásajánlatokat is kínálunk Önnek Gyomaendrődön, hogy biztosan nyugodt és kellemes környezetben pihenhessen, gyógyulhasson!

Ajánlatainkat az következő linken éri el: http://travelo.hu/kozel

Sőt, szállásadója további kedvezményeket biztosít Önnek a város különböző szolgáltatóinál GYÜSZ-TE kedvezménykártyája segítségével.

Bővebben a kedvezményekről a http://www.gyomaendre.hu/hu/info/gyuszte/kedvezmeny-kartya.html oldalon!

Galéria: Őszi feltöltődés GyomaendrődönForrás: Travelo

 Rengeteg látnivaló vár még Önre két kezelés között a Fürdőn kívül is!

Gyomaendrőd egyedülálló természeti csodája, az Alföld második legnagyobb folyója: a Hármas-Körös, tizenhat különböző méretű és komfort állapotú holtágával. A horgászok kedvük szerint dúskálhatnak az itteni gazdag halállományban. Horogra akadhat itt a ponty, a kárász, a keszeg, a harcsa, a süllő, az angolna, a busa, a törpeharcsa.

Az országszerte ismert szórakozási- művelődési alkalmaink közül most figyelmükbe ajánljuk az idén novemberben VIII. alkalommal megrendezésre kerülő Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Versenyt.

Érdemes ellátogatni a Körös Látogatóközpontba, ahol megtekinthető "Az esőcsepptől a Körösig" című interaktív kiállítás és az idén júniusban nyitott Aranka Játékbaba Múzeum, ahol több mint 600különleges babátvehetnek szemügyre az érdeklődők.

Amennyiben szép őszi időnk van, az Erzsébet ligeti tanösvényen megismerhetjük a ligetek, erdők élővilágát. A több, mint 1000 méter hosszú tanösvény különlegessége, hogy földön, vízen és "levegőben" is bebarangolható. A felújított Sóhajok hídja megfelelő kiindulópontja lehet a túrának.

A Kner Nyomdaipari Múzeum bemutatja a Kner család tagjainak munkásságát és a Kner Nyomda történetét az 1882-es alapítástól napjainkig.

Az újonnan megépült Bárka látogatóközpontban a Körösök szabályozását, élővilágát,valamint a halászat történetét ismerhetjük meg.

 

Galéria: Őszi feltöltődés GyomaendrődönForrás: Travelo

 Az Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjteményben a régi paraszti világ tárgyi emlékei tekinthetők meg.

A Szent Antal Kenyérsütő Házban Ön is kipróbálhatja a hagyományos kemencében történő sütést és az udvaron kialakított gyógynövény- és virágoskertben megismerkedhet az ott termesztett gyógynövényekkel, használatukkal és felhasználási lehetőségeikkel.

Ne habozzon kihasználni ezt az egyedülálló lehetőséget és már most vegye fel a kapcsolatot gyomaendrődi szállásadójával és a Liget Fürdővel!

Töltsön el egy felejthetetlen őszt a Körösök ölelésében!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek