Lisa Stansfield már úton!

Két nap múlva Veszprémben koncertezik a pop királynője - ne hagyd ki!

Már csak kettőt kell aludni, és élőben hallgathatjuk Lisa Stansfieldet , a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnőjét. All Around the World , The Real Thing , Never, Never Gonna Give You Up - hogy csak hármat említsünk azok közül a slágerek közül, amelyeknek a világhírt, na meg 15 milliós lemezeladást és számos díjat köszönhet. Az énekesnő első magyarországi fellépésére a VeszprémFest keretében, a Veszprém Arénában kerül sor július 15-én.

Galéria: Lisa Stansfield is Veszprémbe tart!Forrás: Travelo

Lisa Standfielden kívül a VeszprémFest idei fellépője lesz a kubai díva, Omara Portuondo, aki 85. születésnapját ünnepli itt Diego el Cigala flamenco énekessel, a Grammy-díjas amerikai jazzénekes, Gregory Porter, a szintén Grammy-díjas angol jazzművész, Jamie Cullum, a zárónapon pedig a 20 éves fennállását ünneplő Thievery Corporation.

Galéria: Lisa Stansfield már úton!Fotó: Melczer Zsolt

És ha VeszprémFest, akkor ne feledkezzünk meg a népszerű Rozé, Rizling & Jazz Napok ról sem, amely a fesztivál kísérőrendezvényeként idén július 8 és 17. között várja a magyar jazzre és azzal határos műfajokra nyitott, emellett rozékra, rizlingekre és kézműves ételekre vágyó látogatókat.

Galéria: Lisa Stansfield már úton!Fotó: Melczer Zsolt
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek