» Promóció

Lisa Stansfield is Veszprémbe tart!

| | Nem érkezett még hozzászólás
A Királynék városa az év minden szakában tartogat valami érdekességet az odalátogatók számára. A Vár, a város hangulatos terei, utcái és az ország egyik legnépszerűbb állatkertje mellett Veszprém mindig kínál változatos kulturális és gasztronómiai élményeket is.

Nyaranta, immár 13. éve, a VeszprémFest csábítja a közönséget világhírű előadók különleges hangulatú koncertjeivel. Idén több Grammy-díjas zenészt is meghallgathatunk a fesztiválon, köztük a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Lisa Stansfieldet. Az énekesnő első magyarországi fellépésére rengetegen kíváncsiak, így a szervezők - a hatalmas érdeklődésre tekintettel - a koncertet a Várból az eredetileg esőhelyszínként megjelölt Veszprém Arénába költöztették. Jegyek tehát továbbra is kaphatók!

Az elmúlt évtizedekben magával ragadó hangjának és kortalan popdalainak köszönhetően Lisa Stansfield a slágerlisták élére jutott az Atlanti-óceán mindkét partján, énekelt George Michaellel és a Queennel, többször nyert Brit és Ivor Novello díjat. Lisa albumai – több mint 15 millió eladott példánnyal és legalább 20 vezető slágerrel – igazi nemzetközi sikert arattak. Veszprémben is leghíresebb dalaival örvendezteti meg a közönséget.

A VeszprémFest idei fellépői közül Omara Portuondot és a Thievery Corporationt már láthatta és hallhatta élőben a hazai közönség, ám Lisa Stansfieldhez hasonlóan Gregory Porter és Jamie Cullum először szerepel Magyarországon.

És ha Veszprém, akkor ne feledkezzünk meg a népszerű Rozé, Rizling & Jazz napok-ról sem, amely idén július 8 és 17. között várja a magyar jazzre és azzal határos műfajokra nyitott, emellett rozékra, rizlingekre és kézműves ételekre vágyó látogatókat.

A „30 borász, 30 koncert” szlogennel meghirdetett „ minifesztivál” még egy meglepetést tartogat a vendégeinek. A rendezvény ideje alatt esténként különleges fényfestés borítja majd a város egyik nevezetességének számító Tűztornyot és a városháza homlokzatát: az épületekre az „Én Házam – Én Tornyom – Én Városom” című rajzpályázat nyertes gyerekrajzait vetítik.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve új galériát hozott létre
Mátrai kalandozások - 1 nap
11 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.