» Promóció

Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben

| | Nem érkezett még hozzászólás
Event Touch rendezvényszakmai konferencia a Groupama Arénában.

Több, mint 250 résztvevővel zajlott 2016. június 7-én a Groupama Arénában az Event Touch szakmai konferencia és kiállítás a MaReSz (Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége) szervezésében.

A helyszín kiváló választásnak bizonyult, hiszen a rendezvény alatt több arcát tudta megmutatni: a megnyitó a pályán Danny Blue mentalista showműsorával mindenkit elvarázsolt, az ezt követő konferencia a különtermekben pedig szakmailag nyújtott kiemelkedő előadásokat. A vendégek megismerhették alegújabb rendezvénygasztronómiai újdonságokat, tanulmányozhatták a Bocuse D'Or sikeréig vezető utat, illetve nagyvállalatok rendezvényszokásairól hallhattak nagyon fontos információkat. Emellett megtudhatták a legújabb digitális trendeket a rendezvényeken, ötleteket kaptak a versenyképesség növelésére videók használatával, hallhattak a kiállítások jövőjéről, valamint értékesítési trükköket is kaptak a hatékonyabb ügyfélszerzés érdekében. A napot webfejlesztési, adózási kérdések zárták, előtte pedig a rendezvényprotokoll színes világába kaptak betekintést az érdeklődők. Hogy a rendezvényhelyszínek se maradjanak ki, kerekasztal - beszélgetés keretében ismerhették meg rendezvényügynökségek, konferenciaszervező cégek választási szempontjait, az adottságok és az elvárások tükrében.

Az egész napos eseményen a profi technikáról a MaReSz technikai tagozata gondoskodott, az élvezetek csúcspontja pedig a kávészüneteknél és az ebédidőben érkezett el: a MaReSz catering tagozata egy igazi gasztro fesztivál hangulatát varázsolta a Groupama Aréna II. emeletére. A konferencia szüneteiben 43 kiállító fogadta az érdeklődőket és mutatta be szolgáltatásaikat, és hogy senki se maradjon le a szakmai programról, egy elkülönített lounge részen kivetítőn keresztül élvezhették az előadásokat. A MaReSz ezzel a rendezvénnyel csatlakozott az UFI (The Global Association of the Exhibitors Industry) által elindított "Global Exhibition Day" elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez. A két évente megrendezett Event Touch szakmai konferencia és kiállítás azért is különleges, mert a MaReSz tagjainak felajánlásaival valósul meg, a Szövetség ezzel az eseménnyel is sokat tesz a rendezvényszervező szakma fejlődésének érdekében.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
2 napja
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
11 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
11 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.