» Promóció

Aludj, fürödj, hangolódj Mórahalmon

| | Nem érkezett még hozzászólás
A nyári elő- és az őszi utószezonban, az akcióban részt vevő vendégházak szállóvendégei mindössze 500 Ft-ért vehetik igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

Aki nyaralását az iskolai nyári szünet elejére tervezi, még kihasználhatja a fenti kedvezményt, hiszen egész júniusban igénybe vehető az 500 Ft-os fürdőjegy lehetősége. Az akció lényege, hogy Mórahalom azon vendégházaiban, akik az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon megtalálhatóak, a megszálló vendégek az eltöltött vendégéjszakáknak megfelelő számú, 500 Ft-os fürdőbelépőre beváltható utalványt kapnak, amivel az itt-tartózkodásuk ideje alatt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe vásárolhatják meg napijegyüket.

A fürdő árpolitikája évek óta változatlan: egyetlen belépőjegy megvásárlásával a fürdő valamennyi üzemelő medencéje, szaunája, csúszdája, valamint az összes élményelem korlátozás nélkül igénybe vehető.

Az 500 Ft-os belépőjegy a hétvégi kiemelt időszakokra, a kiemelt árú jegyek esetében is lehetőséget ad a kedvezmény érvényesítésére, azaz hétköznapokon és hétvégén egységesen 500 Ft-os jegyáron vehetik igénybe a fürdő minden szolgáltatását.

A kedvezményes fürdőjegy lehetősége a nyári hónapok végeztével szeptember 1 és november 30-a között ismét életbe lép majd, mint az utószezonhoz kapcsolódó kedvezmény.

Az akcióban részt vevő szálláshelyekről bővebb információ az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon található. Foglaláskor kérjenek pontos információt a fürdőjegy igénybevételének lehetőségéről.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.