EB vagy nyaralás? Idén nem kell választani

Sok családban fejtörést okozhat, hogyan egyeztessék össze idén a nyaralási terveket a várva várt Európa Bajnoksággal. Adunk pár tuti tippet, hogy egyikről se kelljen lemondani. Gyorstalpaló, hogyan kössük össze az EB meccs nézést a nyaralás izgalmas és felejthetetlen élményeivel, még hozzá úgy, hogy mindkét nem képviselői álmaik nyaralásán vehessenek részt!

Valljuk be, hogy Franciaország és a francia tengerpart mindig is izgatta a fantáziánkat. Csokis croissant, friss baguette, a camambertek legjava, hogy a világhíres francia pezsgőkről és borokról ne is beszéljünk, „oooh lala". És ezt a listát idén nyáron még saját emlékeinkkel is bővíthetjük. A labdarúgó EB tökéletes alapot adhat arra, hogy elcsábítsuk párunkat egy francia körútra. Adunk is pár tippet, hogy hol érdemes megszállni, úgy hogy kimaxoljuk az élményt egy igazán trendi, de mégis megfizethető helyen. Tökéletes megoldást nyújt erre a mostanában nagyon népszerű prémium kempingezés, ami új szintre emeli a nyaralásról kialakított képet.

A prémium kempingezés igen távol áll a klasszikus értelemben vett sátrazástól, ez már sokkal inkább a minden igényt kielégítő nyaralás. Egyik közkedvelt válfaja a glampingezés

az angol glamorous és a camping szó kombinációjából kialakult elnevezés nyersfordításban „varázslatos kemping"-et jelent. Ezek olyan kempingek, amik a felszerelt konyhával, fürdővel, prémium bútorzattal kialakított mobilházak és bungalow sátrak mellett a változatos szolgáltatásokkal és a luxuskörülményekkel kívánják tovább emelni a nyaralás élményét. Medencék kicsiknek és nagyoknak, minigolf, foci, röplabda, kosárlabda, bár, étterem, kirándulás, biciklitúrák és egyéb szervezett programok, hogy csak párat említsünk a lehetőségek közül.

A mérkőzések helyszínei már adottak, érdemes ezeket figyelembe véve megtalálni a leginkább központi szállást, hogy a magyar válogatott akár mindhárom mérkőzésére kijuthassunk. A Vacansoleil , a prémium kempingezés specialistája több lehetőséget is kínál, hogy egy felejthetetlen nyaralás emlékével fűszerezzük meg a szurkolást.

Galéria: EB vagy nyaralás? Idén nem kell választaniForrás: Travelo

Az alábbi prémium kempingek között érdemes válogatni:

Bordeaux / Matmut Atlantique

Kemping Iris Parc Le Grand Dague,

Les Viviers,

Marseille / Stade Vélodrome

Holiday Green,

Les Rives du Lubéron Kemping,

L'Hippocampe Kemping,

Le Garrigon Kemping,

Domaine des Iscles Kemping,

Oasis Village,

Le Mas,

Beauregard Kemping,

Lyon / Stade des Lumiéres

Kemping Iris Parc Le Château de Galaure,

Le Temps Libre,

Les 3 Lacs du Soleil,

A meccsek helyszínei autóval kényelmesen elérhetőek, így rengeteg időnk marad a környék felfedezésére is. Akik nemcsak a sport, de a kultúra és a történelem szerelmesei is, azoknak az elbűvölő francia táj kiváló lehetőségeket tartogat. Ahogy a romantikus francia kisvárosok szűk utcácskái és hangulatos kávézói is felfedésre várnak.

Galéria: EB vagy nyaralás? Idén nem kell választaniFotó: Dominique Narbeburu

Ha nem csak a magyar meccsek iránt érdeklődünk, akkor érdemes ITT tájékozódni, hogy a többi meccshez melyik szállások közül válogathatunk.

A magyar meccsek helyszíne és időpontjai:

 Dátum/Idő  Mérkőzés  Helyszín
 2016. június 14. / 18:00    Magyarország – Ausztria  Bordeaux / Matmut Atlantique  
 2016. június 18. / 18:00   Magyarország – Izland  Marseille / Stade Vélodrome
 2016. június 22. / 18:00  Magyarország – Portugália    Lyon / Stade des Lumiéres
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek