Kiruccanás Hévízre

Nálunk garantáltan lendületbe jön. Itt a jó idő, napsütés, a tó hőmérséklete ilyenkor már 30 °C -os! 3+1 ajánlat az Ön kényelmére!

3+1 ötlet a hévízi kiruccanáshoz:

1. Fürdés a hévízi tóban:

Hévíz környéke gazdag látnivalókban, de javasoljuk, ne hagyja ki a különleges tóban való fürdőzést. A víz egyformán gazdag oldott és gáznemű anyagokban, mint gyulladáscsökkentő kalcium, az idegnyugtató hatású magnézium és a bőrselymesítő hatású karbonátok. A víz és az iszap legfontosabb összetevője a kén. A reumatikus mozgásszervi betegségek során a porc és porckorongok kén tartalma csökken. A kén tartalmú víz és iszap pótolja a hiányzó anyagokat, így természetes gyógyszerei az ízületi betegségeknek.

Galéria: Kiruccanás HévízreForrás: Travelo

 

2. Wellness a szállodákban:

A hévízi szállodák különböző kategóriákban a legmodernebb eszközökkel szolgálják ki a pihenni, relaxálni vágyókat. A masszázs medencéktől a zenés szauna programokig, a gyógynövények szépítő erején át a lézer terápiáig minden a vendégek feltöltődését és szépülését segíti.

3. Sportolás és kirándulás:

Hévízi tavat körülölelő Véderdő mocsári ciprusai között tehetünk nagyobb sétákat, vagy Nordic Walking és Segway túrákat is. Kerékpárral eljuthatunk a Balatonhoz, és a Kis-Balatonhoz a Kányavári szigetre, ahol tavasszal különleges vándormadarak vonulásának lehetünk részesei.

Aki még ennél is különlegesebbre vágyik, meglátogathatja a Hévíztől pár kilométerre található zalaszántói Buddhista stupát, vagy a balatonedericsi Csodabogyós barlangot.

Galéria: Kiruccanás HévízreForrás: Travelo

 

3+1. Borozás Egregyen:

A fürdés és sportolás után jólesik néhány finom falat és pár korty bor. Utóbbiért érdemes elzarándokolni az egregyi városrésbe, ahol a borospincéket végigjárva csodálatos panoráma tárul elénk és részesei lehetünk a kedves zalai vendéglátásnak. Ne hagyjuk ki az Egregyi Múzeumot sem, ha erre járunk, ahol egy igazi boszorkánnyal is találkozhatunk!

Akciós szállás ajánlat: 3+1 lendület Hévízen

www.heviz.hu/lendulet

+ 1 éjszaka szállás ajándék, az akcióban részt vevő szálláshelyeken

+ 1 belépő ajándék az Egregyi Múzeumba megváltott minden egyes belépőhöz

+ korlátlan HeBi kerékpár használat a városon belül

+ váltsa ki a Hévíz Card+ ingyenes kedvezménykártyát és

parkoljon ingyenesen a Nagyparkolóban,

élvezze a 3+1 órás Tófürdő belépőjegyet !

Programajánló:

Április 28.-május 1. Boldog Békeidők Hévíze - a város apraja-nagyja korhű ruhakölteményeket öltve emlékezik a század eleji Hévízre.

Május 13-16. Pünkösdi vigaszságok

Május 29. Szivárvány gyermeknap

Bővebb információ az aktuális programokról, szállásajánlatokról: www.heviz.hu

Hévízi Tourinfrom Iroda

Rákóczi u. 2

Tel.: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek