» Promóció

„Anyuapu, ott vagyunk már?”

| | Nem érkezett még hozzászólás

Mennyit megyünk még? ... Mikor érünk már oda? ... Anya, ott vagyunk már? ...

Melyik szülő ne ismerné ezeket az idegtépő kérdéseket utazás közben. Már nem izgalmas a mesekönyv, a magunkkal hozott játék, elfogyott az összes rágcsálni- és innivaló és még mindig nem vagyunk ott... Amikor az autó hátsó ülésén gyermekeink ülnek egy-egy nyaralásra indulván, néha már a program elején türelmünk határait feszegetik, pedig mi tiszta szívből imádjuk őket.

Ők extázisban vannak, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, miként jut majd nekünk, szülőknek is néhány nyugodt perc a kikapcsolódásra, pihenésre.

A Velence Resort & Spa-t megcélozva külön öröm a „cél” Budapesthez való közelsége, s így a rövid utazási idő. A „családbarát” itt nem csupán üres, de jól hangzó jelző, hanem maga a kézzel fogható valóság. Csemetéinknek évszaktól függetlenül tartalmas szórakozásra van lehetőségük: jó időben irány ki, a szabadba! Egyszer fürdőzés- és vízi sportok, másnap felfedezés a program – lehetőleg két keréken megközelítve az egyes helyszíneket! Amíg alkalmas az időjárás, a Velencei-tó környéke számos kirándulási- és családi programlehetőséggel csalogat, de a tóparti játszótér is hívogatóan csábítja a legkisebbeket.

Ahogy távolodunk azonban a nyári napok forró ragyogásától, úgy válnak egyre fontosabbá a szállodán belüli szabadidős lehetőségek; mert a család jól szeretné érezni magát, akár esik, akár fúj. Itt esős, hűvös időben is lehetséges a gondtalan pihenés, a laza kikapcsolódás.

Ha a gyermek- és élménymedencék, kipróbálását követően „kisördögeinknek” még mindig van energiája, irány a „dühöngő”: a szálloda három szintes Dzsungel játszóháza! Itt aztán mindent lehet: bokszzsákot püfölni gőzerővel, kúszni-mászni, függőhídon átkelni, sok-sok nevetés után egy medencényi színes labdába belecsúszni, és közben új barátokra is szert tenni...

Hamarosan a játszóház, az alkotás öröme kerül a figyelem középpontjába: a szálloda animátorai változatos, szórakoztató foglalkozásokkal várják elsősorban az ovis és kisiskolás korosztályt, nap, mint nap. A Játéksziget valódi kincsestár a gyerekeknek, alig győznek a temérdek játék közül válogatni. LEGO? Vagy inkább a baba konya? Esetleg a vásárlós játék? Hívogatóan izgalmasak a hatalmas dömperek és teherautók is.

Ez az a pont, ahol a szülőknek lehetősége van megszökni egy rövid időre, egy kettesben elfogyasztott kávéra, pihentető szaunázásra, vagy kényeztető masszázsra.

Bár az izgalom még tart: nem lehet olyan fárasztó egyetlen nap sem, hogy a sok apróság ne várná a nagy találkozást Ele-Fülöppel, a szálloda kabalafigurájával.

Vajon ki emlékszik arra, hogy Ele-Fülöp honnan érkezett a szállodába? Egy különleges, mesebeli országból, az Óperencián is túlról, Ele-Fániából. Mióta megérkezett, gyerekek és felnőttek kedvence lett, jelenlétével, táncával mosolyt csal az arcokra. Az őszi szünetben páratlan meglepetésben lesz része Ele-Fülöpnek. Mi lesz az a meglepetés, ami már elindult Ele-Fániából? Ő maga is csak néhány napja tudja, de titkolja. Mi pedig türelmetlenül várjuk.

Ismét lesz valami, amiért érdemes visszajönni!

Őszi szünet Ele-Fülöppel a Velence Resort & Spa-ban – a nagy találkozás... 

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
1 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
4 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.