» Promóció

Bükfürdő titkos forrásai

| | Nem érkezett még hozzászólás
Lepotyogtak a vadgesztenyék, a sétautakat belepi az avar. A nappalok rövidebbek, a hajnalok egyre hidegebbek. Ebben a szürkülő őszi időszakban vár egy olyan hely, ahol testünk-lelkünk megmelegedhet.

Van egy tippünk: látogassunk el az elkövetkező napokban Bükfürdőre! Meg fogunk lepődni, milyen fantasztikus lehetőségeket tartogat a város, hát még a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Mert mire is vágyunk ezeken a hidegbe forduló napokon? Áldásosan simogató gyógyvízre, szakértő masszírozó kezekre, programokra, melyek kikapcsolnak kicsit és nagyot egyaránt.

A bükfürdői vizes kalandok az egész napunkat kitölthetik. A fürdő területén medencék sora kínálja a hűvösebb, illetve melegebb gyógyvizek áldásos hatását. A varázslatos erejű bükfürdői gyógyvíz egyedi összetételének hála többféle egészségügyi problémára is gyógyírt jelenthet. Akár keringési, ízületi, nőgyógyászati vagy mozgásszervi problémánk van, az itteni víz kúraszerű alkalmazása csökkentheti a tüneteket. Nincs is annál fantasztikusabb élmény, mint a hűvös időben a forró vizes medencében ejtőzni, miközben barátaink társaságát élvezzük. Érdemes a gyógyvíz jótékony hatásait preventív jelleggel is alkalmazni, hiszen így megelőzhetünk számos betegség kialakulását, miközben kellemes kikapcsolódásban részesülünk.

A fürdőben OEP által támogatott kezeléseket is igénybe vehetünk, de ha csak kényeztetni szeretnénk magunkat, számos masszázsfajta és szépítő, lazító wellness kezelés közül válogathatunk. Amíg mi a gyógyulunk vagy megpihenünk, gyermekeink sem unatkoznak. A komplexum élményfürdője számos meglepetést tartogat: csúszdák, sodrófolyosó, pezsgőágyak teszik változatossá a fürdőzést. A legkisebbek pihenésképpen a játszószoba színes világában, játékok és színezők között nyerhetik vissza energiájukat.

Az őszi időszakban az immunerősítésre is érdemes figyelmet fordítani. Ha tehetjük, alkalmazzunk olyan módszereket, melyek a szervezet egészére hatva fokozatosan erősítik meg keringésünket, érrendszerünket, immunrendszerünket. Bükfürdőn erre nagyszerű lehetőség adódik, hiszen a fürdő szaunavilága széles kínálatával, a hőfokok és páratartalmak változatos párosításával teszi lehetővé, hogy kezdők és gyakorlottabbak egyaránt élvezhessék a forró levegő immunerősítő és stresszoldó hatását. A minden igényt kielégítő szaunaközpontban tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna, kültéri ördögszauna és különleges szaunaszeánszok várják a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről fedett szauna pihenők és hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.

www.bukfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
13 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
14 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.