» Promóció

Bankkártyával a világ körül

| | Nem érkezett még hozzászólás
A külföldi nyaralás megtervezése mindig kihívásokkal teli, az egyik központi kérdés pedig általában az, hogy mennyi valutát érdemes váltani, ami fedezi a külföldi költségeket.

– Számos előnye van annak, ha külföldi vásárlásainkat készpénz helyett bankkártyával fizetjük. – fejti ki Török Eszter, az UniCredit Bank Lakossági szegmensének vezetője. – Nem szükséges például azt találgatni, hogy mennyi pénzt vigyünk a nyaralásra, hiszen a bankszámlánkon található összeget bármikor elérhetjük. Ma már általában több bankszámlát is beállíthatunk fedezetként a bankkártyánkhoz, és bizonyos szempontok szerint azok sorrendjét is megválaszthatjuk. Ráadásul nem csak nagyobb kiadásokat – például a szállást vagy autóbérlést – érdemes bankkártyával fizetni, hanem a kis összegű vásárlásokat is. Ehhez a legkényelmesebb megoldás, ha az érintő funkcióval ellátott kártyánkat használjuk. Az UniCredit lakossági dombornyomott bankkártyáinak további előnye, hogy automatikusan kapcsolódik hozzájuk utasbiztosítás is, amit a kártya éves díja már tartalmaz, így végeredményben több pénz maradhat ügyfeleink zsebében, amit a nyaralásra fordíthatnak.

Sokan a tranzakciók után felszámolt magas díjak miatt tartózkodnak attól, hogy bankkártyával fizessenek külföldön.

 – Érdemes alaposan feltérképezni a bankok különböző ajánlatait, hiszen jó eséllyel találunk olyat, ami kedvező áron, vagy akár ingyenesen nyújtja a külföldi kártyahasználat lehetőségét. Az UniCredit visszavonásig tartó akciós ajánlatában például lakossági ügyfeleink nem csak itthon, hanem külföldön is ingyenesen vásárolhatnak bankkártyájukkal. Arra azért mindenképp érdemes figyelni, hogy külföldön a kártyás vásárlásoknál számoljunk az aktuális átváltási árfolyammal, ha a forintszámlánkról fizetünk, de egyes esetekben akkor is, ha devizaszámláról költünk. Most a nyári hónapokra, júliusra és augusztusra egy nyereményjátékot is hirdettünk, amelynek feltételei nagyon egyszerűek: vásároljanak minél többet külföldön is UniCredit MasterCard vagy Maestro lakossági betéti bankkártyájukkal a meghatározott játékszabályok szerint, regisztráljanak és játsszanak a honlapunkon, és így esélyesek lehetnek az 1 millió forintos nyereményre.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankkártyák részletes kondícióiról és a játék további feltételeiről tájékozódhat bármely bankfiókunkban, továbbá az alábbi oldalon:

www.unicreditbank.hu/nyarikartyaakcio

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.