Pihenés és Elegancia

Pihenés és Elegancia

Az 1750-ben épült, sokat megélt, késő barokk stílusú kastély tulajdonosa újraálmodta a grófok világát és elhozta nekünk a XXI. századba: Az újjászülető Forgách Kastély a történelmi múlt eleganciáját ötvözi a modern kor szolgáltatásaival. A hangulatos parksétánnyal összekötött épület exkluzív szobái, étterme, konferencia terme és wellness szolgáltatásai varázslatos környezetben várja a nyugalomra, pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeit. A prémium szolgáltatások, a tágas terek, az egyedi kialakítások fejedelmi kényelemben részesítik az ide érkező vendégeket.

Fotó: Forgách KastélyForrás: Travelo

Mit kínál a Forgách Kastély vendégeinek?

 

Szálláshely: Varázslatos kényelem, pihentető környezet.

  • Az eleganciát, a luxust és a kényelmet 6 standard szoba és 4 lakosztály biztosítja, amelyből egy akadálymentesített.
  • Rendezvények: Tágas tér, egyedi kialakítás, prémium szolgáltatás.Az akár 100-150 fős befogadóképességű rendezvénytermünk elegáns hangulata tökéletes helyszín esküvők, családi vagy céges rendezvények, üzleti találkozók vagyakár vadász találkozók szervezésére is.
Fotó: Forgách KastélyForrás: Travelo

 

  • Étterem: Grófok világa XXI. századi környezetben. A kastély elragadó éttermében vendégeink belekóstolhatnak a helyi,tradicionális ízvilágra épülő konyhába.
  • Wellness: Minden, ami a luxus környezethez és az üdítő pihenéshez szükséges. Szabadtéri medence, pezsgőfürdő, infraszauna, finnszauna, gőzfürdő,masszázs és szolárium.
  • Kerékpárkölcsönzés: 20 db kölcsönözhető kerékpáron a vendégek kedvükre bebarangolhatják a környéket.
Fotó: Forgách KastélyForrás: Origo

 Egész évben várjuk kedves Vendégeinket!

További információk a www.forgachkastely.hu honlapon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek