Ötcsillagos vízi élmények a Hungarospa hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban!

Ötcsillagos vízi élmények a Hungarospa hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban!

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. 2015-ben a Nemzetgazdasági Minisztériumtól megkapta a nemzeti tanúsító védjegyet, mely szerint gyógyfürdő, fedett élményfürdő és strand-aquapark kategóriában egyaránt 5 csillagos minősítést ért el.

Fotó: HungarospaForrás: Travelo

 A kiváló minősítés eléréséhez a Hungarospa tavalyi fejlesztései is hozzájárultak. Az attrakciófejlesztés egyaránt érintette a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőt, Strandot és Aquaparkot, a Hungarospa vezetése tehát minden korosztályra gondolt.

Az idősebb generáció kényelmét szolgálja, hogy a Gyógyfürdő termálcsarnoka megújult, a pihenőterek bővülnek A jól ismert gyógyfürdő kezelések közül a súlyfürdő kapacitása idén jelentősen bővült, emellett új típusú kabinos széndioxid kezelőhelyek, továbbá egy Cryo hidegszauna is segítik a betegek gyógyulását. A világhírű jódos-brómos- hidrogén-karbonátos hajdúszoboszlói gyógyvízre alapozva a Gyógyfürdőben egész évben kedvezményes csomagáron vehetők igénybe az OEP által támogatott gyógykezelések.

Fotó: Balogh Tibor / HungarospaForrás: Travelo

 A gyógyfürdő saját reumatológus orvosai beutaló és várólista nélkül írják fel a kezeléseket. A strandon tavaly teljesen megújult a családok kedvence, az Omega- és tanmedence, ahol új vízi-sport pályák, sodróvíz zóna és interaktív játékok szórakoztatják a vízi élményekre vágyókat. A hajdúszoboszlói strandon összesen 13 különféle élménymedence, pezsgő-, hullám- és gyermek medence, valamint a népszerű mediterrán tengerparti medence is a fürdőzni vágyók rendelkezésére áll.

A Hungarospa a fiatalokra is gondolt, hiszen az Aquaparkot „Extrém" zónával bővítették. A 6 új óriás csúszdával együtt már összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a csobbanás szerelmeseit. A 6-12 éves gyerekek számára az Aquapark új gyermek kalandmedencéket is kínál vízivárral, minicsúszdákkal.

Fotó: Balogh Tibor / HungarospaForrás: Travelo

 Rossz idő esetén érdemes kipróbálni az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőt. A vízipalota kihagyhatatlan élményeket kínál minden korosztály számára élménymedencéivel, wellness, fitness szolgáltatásaival, szörf pályájával. Itt található a legnagyobb hazai gyerekvilág bébi és családi medencékkel A gyerekek szórakozásáról foglalkoztató terem, játszóház is gondoskodik.

Fotó: HungarospaForrás: Travelo

 A Hungarospa fontosnak tartja idén is a vendégek szórakoztatását. A nyári főszezonban minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok, valamint zenés esti fürdőzések lesznek egy-egy sztár fellépővel a strandon. A gyerekeket és szüleiket a strand „Vízipók meseszínpadán"minden nap a különböző animációk szórakoztatják. A fiatalok számára újdonság a tengerparton a habshow.

A Hungarospa saját szálláshelyei sokféle szállásigényt kielégítenek kedvező árakon:
Hungarospa Thermal Hotel*** superior, Thermal Kemping sátor- és lakókocsihelyekkel,
Hajdú kemping faházakkal, motellel.

Információ, szállásközvetítés: Thermal Tourist Utazási Iroda
4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3
Tel: 52/558-551
e-mail:thermaltoursit@hungarospa.hu
www.hungarospa.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek