» Promóció

Külföldre is MasterCarddal!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Új élményeket számolni készpénz helyett: FELBECSÜLHETETLEN™ Ne valutaváltással töltse az időt nyaraláskor. Használja MasterCard® kártyáját!

Milyen előnyöket kínál Önnek MasterCard® kártyája külföldön?

A MasterCard kártyákat világszerte több mint 35,9 millió elfogadóhelyen használhatja, így Ön könnyen hozzáférhet pénzéhez a világ számos pontján. A készpénzes fizetéssel ellentétben a kártyás költéseit nyomon követheti akár netbankon, akár a következő havi bankszámlakivonata segítségével a hazatérése után. Kártyáját egyszerűen letilthatja, így megvédheti az illetéktelen használattól, ha elveszne vagy ellopnák. A külföldi kártyás fizetés, illetve készpénzfelvétel gyors, kényelmes és biztonságos, valamint sok gondot levesz a válláról, hiszen a külföldi fizetőeszközökkel való bajlódást is megspórolja Önnek. Érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál arról, hogy kártyájához tartozik-e utasbiztosítás vagy bármilyen egyéb szolgáltatás. Nézze meg a külföldi vásárlási és kártyahasználati tapasztalatokat összegző infografikákat a mastercard.hu/utazas oldalon! Töltse le okostelefonjára a MasterCard Úti Tippek alkalmazást, amelyben részletes információkat talál a népszerű külföldi nyaralóhelyek fizetési és kártyahasználati szokásairól. Az alkalmazást a 17 nyelvű hangosszótárral, valutaváltóval és egyéb praktikus funkciókkal ingyenesen letöltheti iPhone-ra az App Store-ból vagy androidos okostelefonjára a Google Playről. Töltse le okostelefonjára a MasterCard angol nyelvű ATM Hunter alkalmazását, aminek segítségével ATM-ek és MasterCard® PayPassTM elfogadóhelyek között tud válogatni a világ bármely pontján!

A külföldi kártyás fizetésnél, illetve a készpénzfelvételnél az ad­ott napon alkalmazott devizaátváltási árfolyamokról, valamint a készpénzfelvétel (bankfiók és ATM), és egyéb banki tranzakciók esetleges költségeiről minden esetben előzetesen tájékozódjon a kártyát kibocsátó banknál.

mastercard.hu/utazas

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.