Ételintoleranciával is gondtalanul pihenhet a debreceni Nagyerdő szívében

A megújult debreceni Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** felkészült személyzetével az ételintoleranciával élőknek is változatos menüt kínál.

Az ételintoleranciával élők és családtagjaik – főleg a családanyák - jól tudják, egy-egy nagyobb utazás milyen megterhelő, hiszen a speciális étrendhez elő kell készülniük, s gyakran otthonról kell vinniük a hozzávalókat, mert nem lehetnek biztosak abban, hogy az adott szálláshelyen megfelelően és megfelelő alapanyagokból elkészített fogásokat kapnak. Előfordul, hogy a személyzet sem áll a helyzet magaslatán.

Újjávarázsolt szálloda, megújult étlap, felkészült személyzet

Az utóbbi években világszerte egyre nagyobb figyelmet fordítanak a különböző táplálkozási igényeket kielégítő, speciális étrendet folytatók étkezésére. A megújult Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** is csatlakozik ehhez a trendhez, hogy vendégeink a lehető legjobban tudjanak kikapcsolódni és valódi pihenést jelentsen számukra a nálunk eltöltött idő.

"Szállodánkban az ételintoleranciával élőknek sem kell aggódniuk, megszokott étkezési ritmusukat a megújult technológiájú Natura étterem biztosítja.

Tejfehérje allergiáját vagy glutén-, laktóz intoleranciáját, cukorbetegségét nálunk nem kell külön jeleznie, hiszen svédasztalunkról kedvére válogathat az előírt diétának megfelelő finomságok közül, ez immár alapszolgáltatás az étteremben.

Ételérzékenysége az ebédnél sem okoz fennakadást, mivel étlapunkon is bőségesen talál - külön piktogrammal megjelölt - diétás fogásokat.

A természet színvilágát tükröző Natura étterem bőséges svédasztalával biztosítja, hogy Szállóvendégeink napja energikusan induljon és kellemesen záruljon. Itt barátságos környezetben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat, a személyzet felkészülten áll a vendégek rendelkezésére.

Forrás: Travelo

Modern konyhatechnológiánknak és felkészült személyzetünknek köszönhetően nálunk az ételintoleranciával élőknek sincs okuk aggodalomra. A glutén-, tejfehérje-, laktózérzékeny és cukorbeteg vendégeinknek az előírt (és megszokott) diétájuknak megfelelő ételeket gondosan válogatott, speciális nyersanyagokból készítjük, a HACCP előírásainak megfelelően, melyet táplálkozási szakértő felügyel.

A közeljövőben vendégeink számára egy izgalmas lehetőséget is biztosítani fogunk. A diétás konyhában kamerát helyezünk majd el, így az érdeklődők TV-n keresztül akár saját szobájukból is nyomon követhetik majd az ételek útját a nyersanyagtól a készételig, egyben az ételkészítés folyamata mellett bepillantást nyerhetnek a konyhai kulisszatitkok rejtélyeibe is.

Amennyiben tejfehérje-, laktóz -, gluténmentes vagy cukorbeteg diétát folytat, nem kell külön jeleznie, hiszen svédasztalunkról kedvére válogathat az előírt diétának megfelelő finomságok közül."

Akár étlapról is

"A Natura étteremben vendégeinknek lehetőségük van étlapról választva ebédelni is, így teljes ellátást biztosítunk. Étlapunkon külön piktogrammal jelöltük a különböző diétás fogásokat. Fogyasztásaikat lehetőségük van szobaszámlára terheltetni, így egy kiadós nagyerdei séta után akár rögtön el tudnak fogyasztani egy ínycsiklandó ebédet, nem szükséges értékeikért visszamenni szobájukba.

Ha az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** szolgáltatásait választja, valóban gondtalanul telik a pihenés, a kikapcsolódás tényleg kikapcsolódás lehet. Látogasson el hozzánk!"

Ingyen szállás a gyerekeknek 2014. augusztus végéig!

"Minden 14 év alatti gyermeket ingyen látunk vendégül. Fiatal vendégeinknek ez ingyenes szállást, étkezést és korlátlan élményfürdőzést jelent.

A részletekért kattintson ide!

További információ
Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Tel.: + 36 52 514 111 | Fax.: + 36 52 311 730 | E-mail: hotel@aquaticum.hu Weboldal: www.aquaticum.hu
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek