» Promóció

A kalandot keresd, ne a wifit!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Javában zajlik a focivébé, szurkolók millióit szögezve a tévé és a számítógép mellé, alkalomfüggően a tablet és az okostelefon is felzárkózott az előszeretettel alkalmazott közvetítő eszközök közé.

Vajon mennyibe fáj az információéhség kielégítése azoknak a rajongóknak, akiknek éppen a VB egy hónapjára esik a külföldi nyaralásuk? A Telekom Travel & Surf roaming adat díjcsomagjai az EU által szabályozottnál még kedvezőbb díjakkal, biztosítják a kiszámítható, kontrollálható költségeket az internet használat során. A Travel & Surf csomagok (S, M, L) egy napra 690 Ft díjért 10 MB vagy 1490 Ft-ért 50MB, vagy egy hétre 6990 Ft díjért 250 MB adatmennyiséget biztosítanak. Az adatmennyiség felhasználása után bármelyik csomag újra aktiválható és pontosan annyit költünk, amennyit előzetesen jóváhagyunk.

A Travel & Surf csomagok közül a Travel & Surf S csomag 2014. június 1-től a világon már közel 100 országban kedvező áron teszi lehetővé a a mobilinternetezést. A labdarúgás szerelmeseinek jó hír, hogy a Travel & Surf S csomag Brazíliában is elérhető, így az idei foci VB-n részt vevők a VB alatt is kedvező díjon tudnak netezni, élményeket megosztani.

Meglepetések nélkül: az Uniós szabályozás szerint a szolgáltatók által biztosított adatforgalmi limit védi az ügyfeleket váratlan költségektől . A Telekom a 19 580 Ft adatforgalmi limit 80%-ának elérésekor figyelmeztető sms-t küld, a limit elérésekor pedig automatikusan leáll az adatroaming szolgáltatás.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra megfelelő adatroaming díjcsomagot? Külföldi hálózatban megnyitva a böngészőt, egy szolgáltatás választó oldal nyílik meg a képernyőn, amelyen keresztül egyszerűen választhatjuk ki azt az adatcsomagot, amelyre az utazás alatt szükségünk lehet.

Tehát szinte bárhol kedvező és kontrollálható költségek mellett letölthető a Caxirola hangja a mobilokra, hogy egyszerre milliók csörgessék a VB hivatalos hangszerét a győztes gól örömére.

További információk:

http://www.telekom.hu/surf

Caxirola-hang letöltése:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bdreamapp.caxiroladroid

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.