» Promóció

Te is nyaralj Hajdúszoboszlón!

| | Nem érkezett még hozzászólás
A fürdőváros nyáron mediterrán hangulatú hellyé változik, napközben a Strand, Aqua-Palace, Aquapark szolgáltatásai biztosítják a szórakozást, este a szabadtéri programok teszik teljessé a nyaralást.

A helyi gasztronómiai kínálat a programok kiegészítéseként tovább gazdagítja az élményekben való „fürdőzést”. A felüdülőhely minden korosztály számára garantálja a szórakozást.

A hajdúszoboszlói vizes szórakozás feltételeit a strandfürdő, az Aquapark és a fedett élményfürdő az Aqua-Palace teremti meg. Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mindegyik generáció számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, ezáltal biztosítva a felüdülés élményét. A különböző tematikájú és élményelemekkel ellátott medencék, csúszdák, a mediterrán tengerpart, a csónakázó tó, a szörf szimuláció, valamint a különféle sportolási lehetőségek mind-mind hozzájárulnak a hajdúszoboszlói szolgáltatások komplex egyediségéhez. Pezsegj velünk Európa legnagyobb fürdőjében!

A nyári fesztiváli élet az esti órákban is gondoskodik programokról a Hajdúszoboszlóra látogatók számára. Júniustól augusztusig évről-évre megrendezett fesztiválok, mint a Szoboszlói Folk hétvége, vagy a Szoboszlói Dixieland Napok fellépői szórakoztatják a szoboszlói közönséget. A nyári strandidőszak csúcsát a hagyományos Ünnepi Fürdőbál jelzi, mely a fürdőváros jellegzetes rendezvénye.

A hajdúszoboszlói üdülés alapeleme a víz, de számos egyéb program teszi még emlékezetesebbé. Az aktív kalandozások Hajdúszoboszlón és környékén még színesebbé varázsolhatják a felüdülőhelyen töltött időt. A száguldás szerelemesei a gokart pályán tesztelhetik vezetési képességeiket, míg a vállalkozó kedvűek akár a magasságokat is meghódíthatják a Mókuskaland élményparkban vagy a hajdúszoboszlói repülőtéren. Kirándulási lehetőségként a környék látnivalói közül a hortobágyi puszta, a debreceni kulturális élet vagy a nyíregyházi állatpark meglátogatását ajánljuk.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a

https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
1 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.