» Promóció

Fürdőzz kedvezményesen Gyopároson!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Ha az idén olyan helyre vinnéd a családot nyaralni, ami a nagymamától a járni tanuló csemetéig mindenkit elvarázsol, olvass tovább! 2014 nyarától új időszámítás indul Gyopárosfürdőn.

Gondolj egy élményre, itt megtalálod!

Gyopárosfürdőről hallhattál már az elmúlt évtizedben sok jót. A nagy felfedezők biztosan tértek már haza a gyopáros fürdőből kisimulva, felfrissülve, élményekkel feltöltődve. Ha már átélted, nem kell, magyarázzam, miért érdemes visszatérned. Ha még nem, mesélek neked kicsit. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy akár voltál már, akár nem, most megéri utánanézned, hogy is nézne ki az idén egy gyopárosi nyaralás. Kövesd az útmutatót!

Nézz ki egy számodra megfelelő szállást: http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/szallasok. Amint látod, akkor is találsz kedvedre valót, ha a magasabb kategóriájú wellness szállodákat kedveled, de elvonulhattok a világ zaja elől egy csendes kis vendégházban is, ha így szeretitek.

Fontos! Mindenkinek kedvezményes fürdőbelépő jár, aki Orosháza-Gyopárosfürdő valamelyik – a kampányban részt vevő– szálláshelyén száll meg. Kérdezd meg tehát még a foglaláskor, hogy szállásadód csatlakozott-e az akcióhoz! Válassz olyan szálláshelyet, ahol kedvezményes fürdőbelépőt kapsz a vendéglátódtól! Nézd meg itt, hogy milyen kedvezményekkel számolhatsz: http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/egyeb/kedvezmenyes-furdojegy.

Kalkuláltál? Te is úgy gondolod, hogy megéri? Akkor gyerünk tovább! Nézz szét a fürdőben, hiszen ez a város legnagyobb attrakciója: http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/gyoparosfurdo! Látod? Te és a párod egész nap kényeztethetitek magatokat a wellness számtalan szolgáltatása valamelyikével. A srácok strandolhatnak, úszhatnak, csúszdázhatnak kedvükre és még nagymama és nagypapa reumája nincs biztonságban.

Ha megéheztetek, fedezzétek fel a helyi ételspecialitásokat. Szeretitek a libamájat? Orosháza összes éttermében különleges módokon elkészített, számtalan változatban kóstolhatjátok meg a város legfőbb specialitását. Ha már specialitásokról beszélünk: hallottatok már az orosházi tányéros levesről? És az orosházi tortáról? Isteni finomak! Ne felejtsétek el megkóstolni őket! Ha helyi termékekre esküsztök, látogassatok ki a piacra, harapjatok bele egy helyi kolbászba, vagy nézzetek be a sajtkészítő műhelybe kóstolgatni.

Ha egy hétig maradtok, sem fogtok unatkozni. Másszátok meg a tóparti kilátót, fedezzétek fel a környéket kerékpárral, látogassatok ki a valamelyik lovas tanyára, csónakázzatok, próbáljátok ki a kalandparkot és paintball pályát, este pedig hallgassátok meg az új Főtéren az egyedülálló Üveg vadkörtefa hang- és fényjátékát.

Ha szeretitek a színes kavalkádot, érdemes a látogatásotokat egy-egy rendezvény idejére időzíteni. Vegyetek részt a Nyári Színházi Estéken, a Sör-Virsli Fesztiválon, a Strandok Éjszakáján, az Arató Ünnepen, a Kenyérünnepen vagy keressétek meg itt a számotokra megfelelő eseményt:

http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/programok.

Végül, hogy jövőre is eszetekbe jusson, hogy újra el kellene látogatni Gyopárosra, a Tourinform irodából vigyetek magatokkal emléket a http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/oroshaza/helyi-termekek!

Legyetek ti is Gyopáros-függők!

h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
18 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
12 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.