» Promóció

Exkluzív karácsonyi ajándék

| | Nem érkezett még hozzászólás
A Puchner Kastélyszállóba szóló ajándékutalvánnyal szerettei kellemes napokat tölthetnek varázslatos környezetben: 3 éjszaka szállás, félpanziós ellátással 50 000 Ft / 2 fő / 3 éj áron!

Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok

A Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található a Puchner Birtok, egy több mint 14 hektáros, ősfákkal övezett területen. A szálloda ötféle szálláshangulattal és étkezési helyszínnel, három wellness-részleggel és az ország első interaktív kalandparkjával várja az egy és több napra érkező vendégeit!

A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak: az arisztokratikus életérzés kedvelőinek a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek vagy családoknak a vendégházak, a romantikusoknak, a fiatalos életérzés kedvelőinek a francia stílusú udvarház vagy a Reneszánsz Palota szobáit ajánlják. A szállóvendégek nemcsak különféle szálláshangulatok, hanem más-más étkezési helyszínek közül is választhatnak. A reggelit, az ebédet és a vacsorát akár külön-külön helyszínen fogyaszthatják el: a Habsburg stílusú étteremben, a régmúltat idéző Katalin teremben, a mediterrán hangulatú Romkertben, a falfestményekkel díszített Lovagteremben vagy a vidék hangulatát idéző Fogadóban. Mindezt a sok lehetőséget három különböző wellness részleg - francia mintára kialakított élményfürdő, az Ezeregyéjszaka világát idéző marokkói fürdő és a gyerekzsivajtól mentes, a pihenést szolgáló palotafürdő-, 30 féle masszázs és 10 féle arc- és testkezelés koronázza.

A Puchner Kastélyszálló**** családbarát szálláshely, a dolgozók azon igyekeznek, hogy minden családtag egyformán jól érezze magát az ott töltött idő alatt.

A szállodában megtalálható minden, ami egy kisgyermek gondozásához szükséges - legyen szó a gondozáshoz szükséges eszközökről (babakád, bili, gyerekvécé) vagy a szakképzett személyzetről. A szállóvendégek számára számos program színesíti a pihenést: kézműves, gasztronómiai, állatos, életmód és harcászati tevékenységek mellett, színészek által előadott vidám színi előadásokon is részt vehetünk.A kifejezetten gyerekeknek, családoknak vagy pároknak szóló programok havonta változnak!

A kastélyszállóhoz tartozóReneszánsz Élménybirtok az ország első tematikus történelmi kalandparkja, ami egy valódi időutazásra csábít, hiszen az Élménybirtok kapuin átlépve belecsöppenünk a középkori Magyarország életébe. Megismerhetők a reneszánszkor szokásai, mesterségei, az emberek hétköznapi élete. A csodát színészek, animátorok, kézművesek, lovasok és solymászok keltik életre. Az Élménybirtok főterén gyerek és felnőtt egyaránt játszhat, lovagi páncélba bújhat, íjászkodhat, fotózkodhat a harcászati eszközökkel és egy hatalmas játszótéren tölthet felszabadult perceket. A falu állatsimogatójában számos háztáji állat figyelhető meg, sőt legtöbbjüket meg is simogathatjuk. Birkák, kecskék, szamarak, tyúkok és még sokféle állat várja a simogatást.

Az egész napos programot küzdelmekkel és próbatételekkel teli lovas előadás, valamint ragadozó madarakat bemutató madaras előadás színesíti.

Egy és többnapos programokkal és élményekben gazdag családi kalanddal vár mindenkit a Puchner Birtok Bikalon!

PUCHNER BIRTOK-BIKAL

Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok

7346 Bikal, Rákóczi u. 22.

Tel.:72-459-546, 547, 548

Fax: 72-459-549

info@puchner.hu

info@elmenybirtok.hu

www.puchner.hu

www.elmenybirtok.hu

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
1 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.