» Promóció

Természetesen & örömmel

| | Nem érkezett még hozzászólás
Ünnepi ajánlatok a Hotel Fagustól: Karácsonyi shopping light Ausztriában a csajokkal, Advent bécsi kirándulással, Csillagszórós karácsony!

A soproni Lövérek szívében található Hotel Fagus ablakából kipillantva még örömmel nyugtázzuk a színes faleveleket, a bágyadt őszi napsugarakat, a kora reggelek csípőssége és az illatok azonban már jelzik a tél, az év végi ünnepek közeledtét.

Jó lenne egy csajos wellness hétvége? Egy kellemes aroma masszázs, a finom meleg szauna mindig jókedvre derít, de wellness helyett vagy mellett most is érdemes a szállodából kimozdulni. Íme, egy ötlet: wellness a Fagusban, shopping Ausztriában! Kössétek össze a kellemest a hasznossal: szerezzétek be a legjobb karácsonyi ajándékokat is egy röpke hétvége alatt - nyűg helyett móka és kacagás, sofőr, wellness és lazítás... Mindez lehetséges. Mikor értek rá legkorábban?

November végéig nem? Az sem baj. A szálloda „ Advent bécsi kirándulással” nevű ajánlatával felfedezhetitek a karácsonyi díszbe öltöztetett várost.

Legyetek részesei a karácsonyi forgatagnak, éljétek át a közelgő ünnep hangulatát, szívjátok magatokba ízeit és illatát Bécs legszebb karácsonyi vásárán, a Christkindlmarkton, s vásároljátok meg itt a legszebb karácsonyi ajándékokat! A program része a luxus autóbuszos utazás városnézéssel, vásárlási idő Shopping City Süd-ben, látogatás a Christkindlmarkt-ra, autóbuszos „séta” a kivilágított Ring-en.

Zöld fenyvesek, békés, havas táj, Csillagszórós varázslat vár karácsonykor is a Fagusban. Meghitt családi pillanatokra, színes programokra számíthatsz, ha szeretteiddel itt töltöd az ünnepet – és nem utolsó sorban az egész napos ünnepi sütés-főzést is megspórolják Neked...;)

Irány Sopron – télen, nyáron!:)

Hotel Fagus – természetesen & örömmel

 
 
Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.