Téli vakáció az ország szívében

Téli vakáció az ország szívében

Wellness és négycsillagos kényeztetés a Velence Resort & Spa és a Vital Hotel Nautis szállodákban, kulináris különlegességek az Agárdi Pálinkafőzdében, kulturális élmény az etyeki Korda Filmparkban.

Maradandó élmények sokaságával lehet gazdagabb, aki ellátogat a Velencei-tó környékére, melynek természeti szépségei egész évben elvarázsolják az idelátogató vendégeket. A wellness szerelmeseit két négycsillagos szálloda várja. A Velence Resort & Spa közvetlenül a tó partján kétszintes wellness részlegével, kül-és beltéri élmény és gyógyvizes medencékkel, exkluzív szaunaparkjával és kiemelten gyermekbarát környezettel várja a látogatókat.

A Vital Hotel Nautis az a hely, ahol a modern design kényelemmel és luxussal párosul. Különleges wellness centrumában Sweet Harmony szoba (privát wellness) várja a vendégeket. A szórakozási lehetőségekről többek között a disco technikával felszerelt bowling terem gondoskodik.

A kényeztetés akkor lesz teljes, ha kulináris különlegességgel fokozzuk. Ennek tökéletes helyszíne az Agárdi Pálinkafőzde és a hozzá tartozó Pálinka Vendéglő, ahol a vendégek betekintést nyerhetnek a pálinkafőzés fortélyaiba, megismerhetik az ország egyik legkorszerűbb manufaktúráját. A Pálinka Vendéglő rusztikus, de modern épülete, bensőséges miliője a kulináris örömök zavartalan élvezetét szolgálja.

A kulturális különlegességeket kedvelők sem maradnak élmények nélkül, hiszen a Velencei-tó szomszédságában elterülő festői Váli –völgy olyan országosan egyedülálló meglepetést tartogat a környék látogatóinak, ami garantált élményt nyújt minden korosztály számára. Az Etyeki Korda Stúdió látogatóközpontjában a filmes kulisszatitkokba pillanthatnak be a látogatók, bemutatásra kerülnek kültéri utcarészletek, de akár egy filmforgatás részesei is lehetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek