» Promóció

Puchner Birtok-Bikal

| | Nem érkezett még hozzászólás
Feledhetetlen élmények az egész családnak! Ötféle szálláshangulat, három wellness-részleg és az ország első családi élményparkja egy helyen!

A bikali Puchner Kastélyszálló**** a Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található, egy több mint hat hektáros, ősfákkal övezett birtokon. Gyönyörű környezetben egy gyönyörűen felújított kastély várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától.

A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak: romantikusoknak a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek a vendégházak, a fiatalos életérzés kedvelőinek a francia stílusú udvarházat, vagy a Reneszánsz Palota szobáit ajánlják.

A szállóvendégek a reggelit, az ebédet és a vacsorát akár külön-külön helyszínen fogyaszthatják el.  Választhatnak a Habsburg stílusú étterem, a régmúltat idéző Katalin terem, a Romkert, a Reneszánsz Palota Lovagterme vagy háromszintes, galériás étterem között.

A park árnyas fái között panorámaablakos Fürdőház áll, benne különböző élményelemekkel felszerelt medencék, pezsgőfürdők, gyermekmedence, relax szoba és a Harmónia Szigete található. A medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 29,4 ºC fokos, „elismert ásványvíz” minősítésű termálvíz. A Reneszánsz Palotában található Palotafürdő a relaxáció fellegvára, ahol pihenő és mélymerülő medence, három pezsgőfürdő, szauna és infraszauna várja a vendégeit.

A kastélyszálló szomszédságában elhelyezkedő Élménybirtokon részt vehetünk a középkori életben, megismerkedhetünk a reneszánszkori ember szokásaival, mesterségeivel, különlegességeivel és a hétköznapi életével. A birtok a vendégfogadás és élményszerzés minden adottságát „bevetve” kívánja egyszerre több nemzedék számára biztosítani a szórakozás, a kikapcsolódás, a játék és a tartalmas időtöltés, valamint a testi-lelki feltöltődés feltételeit a 7,5 hektáron elhelyezkedő birtokon.

Játszhat és tanulhat a család minden tagja!

Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok

7346 Bikal, Rákóczi utca 22.

+36 72 459-546, -547, -548

www.puchner.hu

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
4 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
4 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
8 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.