» Promóció

Az egészség forrása

| | Nem érkezett még hozzászólás
A gyógyvíz nem pusztán a mozgásszervi panaszok esetén hatásos. A termálfürdő különleges légköre, a nyugodalom, a pihenés enyhülést nyújt a stresszes tünetekre is.

Két nagy gyógymedence, kör alakú pezsgőmedencék, halk vízcsobogás, gyönyörű mozaik csempék – a Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona termálfürdője a nyugalom, a gyógyulás és a regenerálódás szentélye. Egy csendes sziget a mindennapok terheinek tengerében. A tíz napos, vagy hosszabb fürdőkúrák – a gyógyfürdőzést más balneoterápiás kezelésekkel együtt használva - bizonyítottan enyhülést hoznak a mozgásszervi panaszokra. Ám a gyógyhatású termálvizek áldásos hatását nem csak kóros állapotokban élvezhetjük! A mindennapok nehézségein gyakran görcsös igyekezettel próbálunk úrrá lenni, sokszor kimerítve az energiatartalékainkat. Ilyenkor néhány napos pihenés, a friss levegőn tett kiadós séták száműzik a stresszes gondolatainkat, a termálvíz könnyű melegének varázslatos ereje pedig oldja az görcsös izmainkat. Fontos, hogy akár gyógy-, akár regeneráló hatást várunk a gyógyvíztől, mindenképpen adjuk meg a módját a fürdőzésnek. Élvezzük nyugodtan, csendben a testünket körülölelő meleg vizet. Húsz-harminc perc elteltével testünkről itassuk le a gyógyvizet, és pihenjünk le. Olvassunk, sőt nyugodtan szunyókáljunk is egy kicsit. A fürdőzés rituáléját egy nap akár kétszer is megismételhetjük, ha a szervezetünk úgy kívánja.

A szálloda wellness medencéje is gyógyvízzel hívogat, hogy a kellemesen meleg termálvízben élvezhessük a 9, különböző magasságban elhelyezett masszázsfúvóka jótékony hatását.  Egyedi ez a lehetőség, hisz így magunk szabályozhatjuk a vízalatti masszázs erősségét azzal, hogy közelebb vagy távolabb állunk a fúvókákhoz.

A NaturMed Hotel Carbona területén található Rudi forrásból nyert 33-35 Celsius fokos gyógyvizet egyenesen a termálfürdő medencéibe vezetik. A római korokat idéző termálfürdő a gyógyulás mellett a regenerálódás, az egészségmegőrzés helyszíne.

További információ a szállodáról: www.carbona.hu

Tekintse meg téli akciós ajánlatainkat!

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve új galériát hozott létre
Mátrai kalandozások - 1 nap
11 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.